Bu yatın 1 haftalık kirasıyla, havuzlu villa satın alınabiliyor...

Marmaris'e gelen ve dünyanın en büyük 100 yatı arasında gösterilen ''Northern Star'' adlı dev yat ilgi odağı oldu. Haftalık kirası 650 bin Euro'dan başlayan lüks yatta, Türkiye'de yaşayan bir asgari ücretlinin bir hafta tatil yapabilmesi için yaklaşık 209 yıl çalışıp yiyip içmeden ve hiç harcama yapmadan para biriktirmesi gerekiyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bu yatın 1 haftalık kirasıyla, havuzlu villa satın alınabiliyor...

Marmaris'e gelerek Netsel Marina'ya demir atan yatın, uluslararası yatçılık sitelerinde yapılan sıralamada dünyanın en büyük ve lüks 87. yatı olarak gösterildiği belirtildi. Almanya'da yapılan ve 2009 yılında denize indirilen 75,4 metre uzunluğundaki yatta, 22 personelin görev yapıyor,

6 ayrı lüks kamarada 12 kişi aynı anda konuk edilebiliyor. Uluslararası yat kiralama şirketlerinin internet sitelerinde, oldukça lüks bir şekilde döşenen ve içinde çalışma ofisleri, yemek salonu, jakuzi, iki jet-ski, havuz ile helikopter pisti bile bulunan yatın haftalık kirası 650 bin Euro'dan başlıyor.

 

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, turistler kadar Marmarislilerin de ilgisini çeken ''Northern Star'' ile ilgili, ''Yatın bir haftalık kirasıyla Marmaris'te havuzlu bir villa satın alınabilir'' dedi. Akkuş, ''Yatın haftalık kirası yaklaşık 1 milyon 255 bin TL. Ülkemizde asgari ücretle çalışan bir kişinin bu yatta bir hafta tatil yapabilmesi için 208 yıl çalışıp hiç harcama yapmadan para biriktirmesi gerekiyor'' diye konuştu. (HT)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.