BTİOYO ATA'nın huzurunda...

Sektörde adından sıkça söz ettiren Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksekokulu (BTİOYO) nun mezunları yine farklarını ortaya koydular ve Anıtkabiri ziyaret ettiler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
BTİOYO ATA'nın huzurunda...
Mezunlar Derneği İstanbul Şubesi tarafından 11 Kasım Pazar günü organize edilen programa mezunlar yoğun ilgi gösterdiler. Ülkenin dört bir yanından Ulu Önder Atatürk'ü Anıtkabir ' de anmak için toplanan mezunlar, birlik ve beraberliklerinin sadece sektörel bazda olmadığını bir kere daha gösterdiler.
 
Mezunlar Adına konuşan Dernek İkinci Başkanı ve Aktürk Hoteller Grubu Genel Müdürü Sayın Muhammet Cüntay şunları söyledi; Btioyo'nun misyonu sadece sektörel değil sosyal, toplumsal, ulusal konularda  toplumda ve turizm dünyasında hassasiyet yaratmaktır.
Bu çerçevede yaptığımız organizasyonla yaklaşık iki yüz mezunumuzla beraber Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de toplanarak andık. Sizin aracılığınızla ülke genelindeki Tüm Turizm Okulu Mezunlarına ve Derneklerine  seslenmek istiyorum, gelin bir olalım bu organizasyonu önümüzdeki dönemde hep beraber yapalım.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.