Bora Çakar da YTK Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Bordo Turizm CEO’su Bora Çakar, İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıkladı.  

12/07/2018 23:41
Bora Çakar da YTK Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Bora Çakar, kendisini, ekibini ve projelerini tanıtmak amacıyla bölge acentelere bir duyuru yaptı. 

Çakar'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Kıymetli meslektaşlarım ve değerli dostlarım; 25 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen TÜRSAB Genel Kurulu'ndaki değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Değişim Hareketi liderlerinden biri olarak bu yolda aday olduğumu bildirmek istedim. TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları, genel merkezimiz ve siz kıymetli meslektaşlarımızın bağlarını güçlendirmek, Birliğimizin faaliyetlerinin etkin bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için kurulmuştur.

Doğal olarak diğer bir fonksiyonu da aynı yörede yer alan değerli meslektaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini birlikte ele alarak, sektörümüze her türlü katkıyı sağlamak sorunlarımızın çözümünde aktif rol almak ve çözüm odaklı olmak ve gelecek her türlü eleştirileri sektörümüz lehine kullanmak sizlerle birlikte yola çıkmak, sizlerle birlikte bir tuğla da ben koymak istiyorum.

Ben de sektörümüze 26 yılını vermiş, İzmir ve İstanbul’da aktif Seyahat Acenteliği yapan, Türk turizmine 'Bilimsel Turlar' kavramını katan bir meslektaşınız olarak sizlerle birlikte bir ses bir ışık olmak istiyorum. Şişli ve Kağıthane bölgesini kapsayan “İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

Bölgemizde, sektörümüzün farklı elementlerini içinde barındıra meslektaşlarım ile 7 asil ve 7 kişilik yedek yönetim kurulu oluşturarak, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü, Fulya’da bulunan TÜRSAB Genel Merkezi'nde gerçekleşecek olan Şişli- Kağıthane Yöresel Temsil Kurulu seçimi için sizleri davet ediyorum. Aynı gün ekibimizi ve projelerimizi, paylaşmak için, siz değerli Yöre Acentelerimizin katkılarını birlikte sektörümüze yansıtmak, ve ortak bir paydada buluşmak  için demokrasinin bir parçası seçme hakkınızı kullanmak için hep birlikte  olalım.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.