Bolu’ya 600 Milyon Liralık turizm yatırımı

İsra Holding tarafından, Bolu'ya 600 Milyon Liralık turizm yatırımı yapılacak. V Orman Resort adıyla yapımına başlanan projede, 5 yıldızlı bir otel ile apart otel ve villalar yer alacak.

19/10/2021 21:13
Bolu’ya 600 Milyon Liralık turizm yatırımı

Turizmle ilgili arayışlarının olduğunu belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, bu nedenle 3.5 yıl önce Ankara ile İstanbul’un arasında 30 milyonluk nüfusun olduğu çemberde yer alan Bolu’ya giriş yaptıklarını söyledi.

V Orman Resort adıyla yapımına başlanan 600 Milyon Liralık projede 5 yıldızlı bir otel ile apart otel, villaların bulunduğunu aktaran Tavlı, projenin hayvan ve balık çiftlikleri, tarım alanları, termal suyu, alternatif tıp merkezleri, oyun alanları, helikopter pistine ev sahipliği yaptığını belirtti.

İlkbaharda otel inşaatına başlanacak

Projenin ilk etabında yüzde 95’lik bölümü tamamladıklarını anlatan Abdurrahim Tavlı, bahar itibariyle de otelin inşaatına başlayacaklarını duyurdu.

2023 yılında diğer etapları tamamlamayı planladıklarını aktaran Tavlı, 3 katlı otel konseptli villa ve apartların hisseli modelle satışa sunulacağını, diğer bölümleri ise, kendilerinin işleteceklerini belirtti. Abdurrahim Tavlı, tesis yüzde 100 açıldığında 300’e yakın kişiye istihdam sağlayacaklarını ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.