Bodrum Golf ve Tenis Kulübü açıldı...
Bodrum'a bağlı Ortakent-Yahşi Beldesi'nde 9.5 dönüm arazi üzerine kurulan 9 çukurlu ve 5 toprak tenis kortundan oluşan Bodrum Golf Ve Tenis Kulübü'nün açılışı yapıldı.

GOLF TESİSİ AÇTIK BİZE ZÜPPE DEDİLER...
Arsa sahibi ve golf tesisin açılmasına büyük katkısı olan Kocadon ise yaptığı açıklamada, "Golf tesisinin temeli benim başkanlığım döneminde atılırken, bize golf oynatacaksınız züppesiniz siz dediler. Bazı çevreciler karşı çıkıp eylem yaptılar, hala tepkilerini sürdürüyorlar. Turizmi yılın 12 ayına yaymaya farklı alternatif spor turizmleri geliştirmeye çalışırken bu tepkilere de yanıt vermeye çalıştık. Daha çok golf tesisi yapılması için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
KALİTELİ TESİSLER 7 AY KAPALI KALIYOR...
Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise konuşmasında Bodrum'un Avrupa'daki en kaliteli turistik tesislere sahip olmasına rağmen yılın 7 ayı kapalı kaldığını belirterek, "Bu nedenle başta golf ve futbol olmak üzere sportif tesisleri hızla ilçemizde sayısının artmasını sağlamalıyız. En az 12 golf sahamız olursa kapalı olan oteller kışında çalışır hem Bodrum hem ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunur.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: