Bodrum'da, alkolden zehirlenen Rus rehber öldü...

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde alkolden zehirlenen ve durumları ağır olduğu için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen 15 Rus rehberden 28 yaşındaki Maria Shalyapina, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'da, alkolden zehirlenen Rus rehber öldü...

Rus rehberin cenazesi, sigorta işlemlerinin ardından memleketine gönderilecek. Geçen cuma gecesi ‘Orkan 5’ adlı tekne ile mavi yolculuk ve eğlenceye çıkan 120 Rus rehberden 12’si, otellerine döndükten sonra zehirlenme şüphesiyle Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gecenin ilerleyen saatlerinde 18 kişi daha aynı şikayet ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 30 kişiden durumları ağır olan 15 Rus rehber, Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi.

Rus rehberlerden 7’si, ilk tedavinin ardından dün taburcu edilirken, geriye kalan 8 rehberden durumları ağır olan Maria Shalyapina ve Zelyaeva Auilia yoğun bakım ünitesinde, 6 rehber ise genel cerrahi servisinde tedaviye alındı. Durumu kritik olan rehberlerden Maria Shalyapina, tüm müdahalelere rağmen bu sabaha karşı öldü. Zelyaeva Auilia’nın da hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Diğer 6 rehber ise öğleden sonra taburcu edilecek.

Rus rehberleri Türkiye’ye getiren şirket yetkilileri, sigorta işlemlerinin ardından Maria Shalyapina’nın cenazesinin memleketine gönderileceğini söyledi. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.