Bodrum'a ikinci Swissotel geliyor

Çağdaş Holding, Turgutreis’te 75 Milyon Euro yatırımla hayata geçen Swissôtel Resort Bodrum Beach’in ardından, Swissotel markalı ikinci oteli için da çalışmalarına hız verdi.

15/03/2019 10:34
Bodrum'a ikinci Swissotel geliyor

Markalı konut üreticileri ve lüks otel zincirlerinin ardı ardına projelere başladığı Bodrum yabancıların da gözdesi oldu.  Bodrum’un son dönemdeki yatırımlarla artık dünyaca ünlü bir destinasyon haline geldiğini ifade eden Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, özellikle Cennet Koy'nun yabancıların en yoğun ilgi gösterdiği bölgelerin başında yer aldığını söyledi. 

Gülistan Alagöz imzalı haberde, Bodrum'daki yatırımları hakkında bilgi veren Çağlar, “Turgutreis’te 75 Milyon Euro yatırımla devreye aldığımız Swissôtel Resort Bodrum Beach’in ardından ikinci Swissotel markalı otelimiz için de çalışmalara hız verdik. Yokuşbaşı bölgesinde, 100 Milyon Euro yatırımla hayata geçireceğimiz Swissotel Bodrum Hill’i 2020’de hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Proje mimarisinde değişiklikler yaptıklarını kaydeden Çağlar, “120 odalı otelimiz 62 odaya düşürüldü ve 40 adet satılabilecek residence ortaya çıkarıldı. Ortalama 80-300 metrekare arasında değişen daireler çıktı ve daha ulaşılabilir rakamlarda oldular” dedi.

KİMLER BODRUM’DA?

4 yıl önce Mandarin Oriental otelin açıldığı Bodrum’da, ünlü film yapım şirketlerinden Amerika, Kaliforniya merkezli Paramount Pictures, Paramount Hotels&Resorts ile yaptığı lisans anlaşması sonrasında dünyadaki ilk otelini açtı. Lüks konseptle hizmet veren LUX’ın Avrupa’daki ve Türkiye’deki ilk tesisi LUX Bodrum Resort&Residences Bodrum’a geldi.

Swissotel, Hilton, Kempinski gibi yabancı markaların gözdesi olan Bodrum’da, yatırımcıları Türk olan Voyage, Rixos, Titanic gibi hizmet veren markalar da yer alıyor. Four Seasons da Tay Group ile Bodrum’a yatırım yapıyor. Ali Ağaoğu’nun 12 milyon metrekare arsaya sahip olduğu Bodrum’da, Mesa, Nef, Besa, Akfen, Aksoy Holding, Gülman Grup, Varyap ve Ant Yapı da yatırım yapıyor. Çağdaş Holding ve Seba İnşaat bölgede uzun yıllardır proje geliştiriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.