Bir tıkla hızlı ve ucuz otobüs bileti...

Dünyada ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip online “Otogar”, otobüs yolculuğunu tercih edenlerin hizmetinde. Otobüs firmalarına tek noktadan ulaşma imkanı veren www.otogar.com.tr, bilet satışına hız ve avantaj getiriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bir tıkla hızlı ve ucuz otobüs bileti...

www.otogar.com.tr, Türkiye'de en yaygın kullanılan ulaşım aracı olan şehirlerarası otobüslere tek noktadan ulaşılması fikrinden yola çıkılarak hayata geçirildi. Otobüs bileti arama motoru olarak hizmete açılan Otogar, kısa bir süre sonra da online satışa başladı.

Kolay kullanımlı ve yüksek güvenliğe sahip site Türk internet kullanıcılarına; "En hızlı ve güvenli" otobüs biletine, site site gezmeye gerek kalmadan tek bir "tık" ile ulaşma imkanı veriyor. Özellikle yaz sıcaklarını bastırmasıyla birlikte tatil planlarının yapılmaya başlandığı bu dönemde www.otogar.com.tr otobüs yolculuğunu kolaylaştırıyor.

Siteyi ziyaret edenler, önde gelen otobüs firmalarının biletlerine ulaşabiliyor. Üstelik, www.otogar.com.tr'den otobüs bileti almak, şehir otogarından otobüs bileti almaktan çok daha hızlı ve ucuz. Site kullanıcıları, sistemde yer alan firmaların biletlerini 3 TL ile 15 TL arasında daha ucuz fiyatla edinebiliyor.

www.otogar.com.tr’den bilet almak için üye olmak gerekmiyor ancak üye olanları, alınan toplam bilet sayısına göre çeşitli hediyeler, avantajlar ve sürprizler bekliyor. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde sitede bilet satışının yanı sıra başka bölümler de hayata geçirilecek. "Kısa Keşifler" adı altında oluşturulacak blogta, şehir tanıtımları yapılacak. Aynı zamanda Türkiye'de turistik değer taşıyan her bölge için Tatil Paketleri-Otel satışları için de bir bölüm oluşturulacak.

Yolcuların koşulsuz memnuniyeti çerçevesinde, en hızlı ve güvenli karşılaştırma yapmalarını sağlamak için, bütün teknolojik yenilikler kullanıcıların hizmetine sunuluyor. www.otogar.com.tr, otobüs bileti alma işlemini kolaylaştırarak vakit kaybını minimuma indirirken, otobüs şirketlerinin üzerinde biriken gereksiz iş yoğunluğunu azaltarak, rekabette avantaj elde etmelerine de yardımcı oluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.