Biletli, konaklamalı, dövmeli paket tur

Alanya’da alternatif turizm arayışına giren Cleopatra ink dövme stüdyosunun sahibi 3 yıl önce, uçak bileti, konaklama ve dövme fiyata dahil olmak üzere paket halde 'dövme turizmi' uygulaması başlattı.

19/08/2019 11:16
Biletli, konaklamalı, dövmeli paket tur

İlçede hizmet veren ve Avrupa'da birçok ödül alarak adını duyuran 'Cleopatra İnk Tattoo' adlı dövme stüdyosu sahibi Halil İbrahim Karadere, turizmde yaşanan krizin ardından alternatif arayışına girdi. Yurt dışında katıldıkları dövme yarışmalarında birçok derece kazanarak adını duyuran stüdyoya, yurtdışından dövme teklifleri geldi.

Bunları fırsata çevirmek amacıyla internet üzerinden dövme rezervasyonu sistemi kuran stüdyo, turistlere anlaşmalı oldukları tur şirketleriyle uçak ve otel konaklamasının içerisinde bulunduğu paket sunmaya başladı. Alanyapostası'nda yer alan habere göre, birkaç yıldır yapılan uygulama geçen yıl paket sistemiyle daha çok talep gördü. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği uygulamaya yurt içinden de talep geldi.

YAKLAŞIK 500 TURİST

Stüdyo yetkilileri turistlerin uçak bileti, konaklama ve dövme fiyata dahil olmak üzere geliyorlar. Bu yılın başından itibaren yaklaşık 500 turistin bu şekilde Alanya'ya gelerek dövme yaptırdığını belirtti.

DÖVME İÇİN ALANYA'YA GELDİ

Dövme yaptırmak için Norveç'ten gelen 25 yaşındaki Amelia Spooner, birkaç yıl önce tatil için geldiği Alanya’da stüdyoda bir dövme yaptırdığını, bu sırada dövme turizmini öğrendiğini belirterek, öğrenmesinin ardından, her yıl hem tatil, hem dövme için Alanya’ya geldiğini söyledi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.