Beyoğlu esnafı kepenk indiriyor...

“Masa kaldırma operasyonu”na tepkili Beyoğlu esnafı, bugün Mis Sokak’ta kepenk indiriyor. Mis Sokak esnafı, Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği’nin (BEYDER) de destek verdiği gün boyu sürecek kepenk kapatma eyleminin yanı sıra Beyoğlu Belediyesi önünde de basın açıklaması yapacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Beyoğlu esnafı kepenk indiriyor...

Beyoğlu’nda meydan ve trafiğe açık yollara masa açan, minder, soğuk su dolabı ve park yapılamaz tabelası koyan işletmelere karşı, zabıtanın iki hafta önce başlattığı operasyon dün de devam etti

Belediyenin çalışması; Sakızağacı Caddesi, Zambak Sokak, Balo Sokak, Meşrutiyet Caddesi, Kuledibi ve Büyük Hendek Sokak’ta yaklaşık 45 dakika sürerken, bazı vatandaşlar ve müşteriler yapılan operasyona tepki gösterdi.

Zabıta ekiplerini gören işletme sahipleri ve çalışanları masa, sandalye gibi malzemelerini apar topar kaldırmaya çalıştı. Bazı esnaflar zabıta ekiplerine yakalanırken, masa ve sandalyelerine el konuldu. İstanbul Büyükşehir ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekiplerinin birlikte yaptığı operasyonda, polis yoğun güvenlik önlemi alırken, zabıta ekipleri, giyim ve takı malzemeleri satan dükkan sahiplerini dışarı taşmamaları konusunda uyardı.  

Mis Sokak esnafı kepenk indiriyor...

“Masa kaldırma operasyonu”na tepkili Beyoğlu esnafı, bugün Mis Sokak’ta kepenk indiriyor. Mis Sokak esnafı, Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği’nin (BEYDER) de destek verdiği gün boyu sürecek kepenk kapatma eyleminin yanı sıra Beyoğlu Belediyesi önünde de basın açıklaması yapacak. Beyoğlu Cafe çalışanı Emre Diköz, belediye önünde yapılacak basın açıklaması için yürüyüşün saat 14.30’da başlayacağını, kepenk kapatma eyleminin ise gün boyu süreceğini söyledi. Diköz ayrıca, müşterilerin bilgilendirilmesi için dış mekanlara afişler asılacağını belirtti. (Milliyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.