Beyağaç Hanay Evleri yayla turizminin gözdesi oldu

Hanay Evleri Oteli, % 90’ı ormanlarla kaplı, Beyağaç’ın ilk ve tek oteli olma özelliğini taşıyor.

03/07/2020 13:10
Beyağaç Hanay Evleri yayla turizminin gözdesi oldu

Bu yıl içinde yaşadığımız sıkıntılı süreçten dolayı değişen alışkanlıklarımızın başında ilk aklımıza gelenlerden biri tatil oldu. Dolayısıyla; Bir çok sektörü ekonomik olarak etkileyen pandemi Covid 19 çalışan insanları pahalı olmayan, betonlaşmış şehir hayatından uzak, tertemiz havaya sahip yaylara ilgiyi artırıyor.

Hanay Evleri Oteli, % 90’ı ormanlarla kaplı, Beyağaç’ın ilk ve tek oteli. Beyağaç, Denizli’nin en şirin en küçük ilçelerinden, bir Yörük yerleşimi. Çevresinde her hangi  bir sanayi yatırımı olmadığı için  toprağı, havası, sessiz sakin yaşamı, huzurlu insanları ile şehir yaşamının her türlü sıkıntılarından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir yaşam sürdürme imkanı sağlıyor.

Beyağaç’ın ilk ve tek oteli

Çevresindeki, Kartal Gölü, Topuklu Yaylası, Eşen Göleti, Karaçam Anıt Ormanı, Karagöl gibi doğal güzellikler,  henüz betonla tanışmamış olmanın cazibesine sahiptir.

Hanay Evleri Oteli, kendine özgü  mimarisiyle, taş binalarıyla, istenilen Yörük yemeklerinin sunulabildiği, akşamları , UNESCO tarafından “Yaşayan İnsan Hazinesi” Listesine alınan Halime Ökte’nin kendi elleriyle yaptığı sipsi’sinin dinletisiyle, yerel hikayeleri olan türkülerle ve Yörük Dokuma Türü olan Kolan Dokuma’sının öyküleriyle anlatımı gibi farklı animasyonlarla yöresel, geleneksel zenginlikler sunuyor.

Pandeminin yaşattığı sıkıntılar sonrası, yaşanılanları unutturacak güzel bir tatil

Gün boyu doğal güzellikler içinde yaşanılan tatlı yorgunluklar sonrası, farklı deneyimleriyle geçen güzel bir gece ve daha önce pek yaşanılmamış dingin bir uyku. Pandeminin yaşattığı sıkıntılar sonrası, yaşanılanları unutturacak güzel bir tatil.

Hanay Evleri sadece 16 odasıyla insan yoğunluğunun çok az olduğu bir otel, pandemi  kurallarının çok daha kolay uygulanabildiği bir ortama sahip. Yakın dostlarınızla küçük gruplar oluşturarak tatil yapılacak özelliklere uygun. Ülkemizde pek bilinmeyen, uygulanmayan “Tailor Made” türü  organizasyonlar da yapılabilir.

Yoga uygulamaları, yöresel yemek yapımları, doğal güzellikler içinde trekking, jeep safariler, özgün yemek menüleri, çevre gezileri aktivitelerine kadar “kendi tatilinizi kendiniz planlayın” uygulamaları, organizasyonları için uygundur. Ayrıca, şehir ortamında büyüyen çocuklarımızın çiftlik yaşamını ve çiftlik hayvanlarını yakından tanımasını sağlayacaktır.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.