Berk, "Sağlık turizmini Antalya'da Ayka Vital başlattı"...

Türkiye'nin sağlık turizmi alanında önünün açık olduğunu söyleyen Ayka Vital Group CEO’su Emin Berk, "Sağlık turizmi ilk olarak Türkiye’de ve Antalya’da bizimle başladı" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Berk, "Sağlık turizmini Antalya'da Ayka Vital başlattı"...

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) 

 

 

Ayka Vital Group CEO’su ve Ayka Vital Park Healthy Life & Holiday Residence  Clinical & SPA Genel Müdürü Emin Berk yaptığı açıklamada, sağlık turizminde Türkiye’nin önünün açık olduğunu belirterek, ekip olarak ve özellikle de ekibin başındaki yönetici olarak kabuğuna çekilmiş lordlar kamarasından ziyade, hizmet veren her zaman aktif olan bir yönetici pozisyonunda görev yaptıklarını söyledi.

"Sağlık turizminde pazarı çeşitlendirme konusunda sınır yok"...

Ayka Vital Group CEO’su ve Ayka Vital Park Healthy Life & Holiday Residence  Clinical & SPA olarak ilke imza attıklarını belirten Emin Berk, “Sağlık turizminde Türk turizminin önü açık diye düşünüyorum. Ekip olarak ve ekibin başındaki bir yönetici olarak kabuğuna çekilmiş lordalar kamarasından ziyade, hizmet veren her zaman aktif olan bir yönetici pozisyonunda olmak istiyorum. Sağlık Turizmi Türkiye’de çok yeni bir konsept olması nedeniyle pazarı çeşitlendirmede sınırımız yok. Her türlü yaş grubuna, her türlü kişiye rahatlıkla ulaşabiliyoruz. İlk olmamızdan dolayı da bir takım zorluklar yaşıyoruz. 

Türkiye’de sağlık turizmine, sağlık konseptine, Ayka Vital grup olarak Klinik&spa otellerimizdeki yarımlarımızı arıttırmayı planlıyoruz. Öncelikle ben grubun CEO’su olarak Türkşiye’de sağlık turizminin farklı bir platformda, klinik Spa konseptinde ilerlemesinden yanayım.Tabii ki sağlık turizmini alternatif termal,kür merkezi olarak da sıralayabiliriz, ancak dünya sağlık örgütünün kabul etmiş olduğu sağlık oteli platformu lisansı klinik Spa üzerindedir.Yurt dışına çıktığımızda bu tarz tesisler genelde Ayka Vital Otel’de olduğu gibi pozitif bilimi kullanarak yapılan hizmetlerdir ki, işte biz buna klinik spa konsepti diyoruz" dedi.

“Sağlık turizmi ilk olarak Türkiye’de ve Antalya’da bizimle başladı”...

Ayka Vital Grup olarak yatırımların devam edeceğini de söyleyen Ayka Vital Group CEO’su ve Ayka Vital Park Healthy Life & Holiday Residence  Clinical & SPA Genel Müdürü Emin Berk, “ Türkiye’de turizm, dünyada ender bir turizm konsepti.  Sağlık turizmi ilk olarak Türkiye’de ve Antalya’da bizimle başladı. İnşallah Türk turizmi pamuk ipliğine bağlı bir sektör değil ,aksine lokomotif, Türkiye’nin  pilot endüstrisi haline gelir. Türkiye dünyanın en güzel ülkelerinden birisi. Antalya ise Türkiye’nin turizm başkenti.  Ayka Vital Grup olarak yatırımlarımız devam ediyor. Klinik Spa zincirimiz devam edecek. İnşallah Türk Turizmine sağlık turizmi konusunda bir ilki başardığımızdan dolayı daha da ileri seviyede hizmetler vereceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.