Bentour Türkiye'ye yeni Genel Koordinatör

Bentour Reisen, Türkiye Genel Koordinatörlük görevine Vildan Erdin'i getirdi.

14/10/2019 19:47
Bentour Türkiye'ye yeni Genel Koordinatör

1 Ekim tarihinde görevine başlayan Erdin, turizm kariyerine H.W. Feustel seyahat firmasının İstanbul şubesinde başladı. Vildan Erdin daha sonra, İngiliz ve Alman pazarında faaliyet gösteren Golden Horn Travel ve Delta Reisen tur operatörlerini temsil eden Metro Turizm'de görev aldı.

Daha sonra acenteciliğin incoming kısmında değerli tecrübeler edinmeye devam eden Bentour Reisen'in yeni Türkiye Genel Koordinatörü Erdin, Setur-Windholidays'te Bölge Müdürlüğü yaptı.

Yuvaya tekrar dönmenin mutluluğunu yaşıyor

Vildan Erden TT Türkei Reisen'i temsil eden Halley Tour, İstanbul Havayolları ve Öztürk Reisen'i temsil eden Fırat Tourism'deki Kontrat Müdürlüğü pozisyonunda kariyerine devam etti. Son olarak; HST Turizm şirketinden, bir ara vermek amacı ile ayrıla Erdin, yuvaya tekrar dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

“Incoming alanındaki tecrübelerimi şimdi tur operatörü cephesindeki görevimle harmanlama imkanı buldum. Almanya ve İsviçre'de tek Türk tur operatörü olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen'de Kadir Uğur, Deniz Uğur ve Bentour ekibiyle tekrar çalışmak benim için büyük bir onurdur" diyen Vildan Erdin, sözlerini şöyle sürdürdü:

Çok güzel işlere imza atacağız

"Bu olağanüstü ekip ve diğer tüm iş ortaklarımız ve otelcilerimizin desteği ile güzel işlere imza atacağız. Avrupa pazarından 2020 yaz sezonu için hedeflediğimiz 230 bin misafir getirme hedefimize ulaşacağımıza ve daha da büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.