Bentour paket turlarına PCR testini de dahil etti

Bentour Reisen, ücretsiz iptal imkanı sağlayan “Flex-Sorglos” tarifesine, Türkiye rezervasyonlarında PCR Testi masraflarını da dahil etti.  

15/04/2021 11:54
Bentour paket turlarına PCR testini de dahil etti

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Geçen sezon yaz aylarında da PCR Test hizmetini, Türkiye Paket rezervasyonlarımıza dahil etmiştik. Ve bu kampanyamız, müşterilerimiz tarafından son derece memnuniyetle karşılanmıştı. Bu sebeple, bu yıl da PCR Testi, FlexSorglos tarifeli rezervasyonlarımıza dahil etmeye karar verdik" dedi.

Bugüne kadar yetişkin başına 29 Euro'ya sunulan FlexSorglos tarifesine PCR Test ücreti de eklenecek ve tur paketi, FlexSorglos Plus adı altında lanse edilecek. FlexSorglos Plus tarifesi, seyahatin 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal ve tarih değişikliği gibi hizmetlerin yanı sıra, tarife, tatil bitiminde Türkiye’den dönüş esnasında zorunlu olan PCR Test’in masraflarını da kapsıyor olacak.

19 Nisan 2021 tarihinde start alacak olan FlexSorglos Plus Kampanyası, 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek ve Türkiye destinasyonları için yapılan paket rezervasyonlarında geçerliliğini koruyacak. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.