Bentour Reisen'den 2019'da çift haneli artış

Bentour Reisen içinde bulunduğumuz mali yılı çift hanelerde seyreden artışlar ile ekonomik anlamda pozitif kapatıyor.

07/11/2019 21:38
Bentour Reisen'den 2019'da çift haneli artış

Bentour Reisen, ciro ve yolcu sayısı bakımından geçen yıla göre 15% artış sağladı. Özellikle Yunanistan, İspanya, Kıbrıs ve Mısır satışlarının artışının ortalamanın üzerinde bir gidişhat göstermesi; Bentour Reisen'ın, spesyialist olduğu ana destinasyonu Türkiye'nin dışında da bu pazarlarda önemli bir gelişim sağlamasına neden oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bentour Reisen CEO'su Deniz Uğur, "Ana pazarımızın dışındaki destinasyonlarda 50 bin yolcu sınırını geçerek, 3 yıl için belirlediğimiz hedeflere ulaştık. Portföyümüzü geliştirirken, riskleri de her daim minimize ederek yolumuza devam ettik. Özellikle işbirliğinde bulunduğumuz destinasyon ve partner sayısının yanında ürün yelpazemizi de geniş tutarak, bu anlamda riskleri kontrol edebildik" dedi.

"Delphin Hotels ve Stone Group ile olan partnerliğimiz bizim için çok değerlidir” diyen Deniz Uğur, sözlerini şöyle tamamladı: "Kendi önlemlerimiz ve izlediğimiz sağlıklı mali anlayışla, yolumuza devam ettik. Portföyümüzün genişleme politikası dışında, özellikle güvenilir partnerLer ile işbirliği de başarılı bir işletme anlayışın önemli sütunlarıdır."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.