Bentour Reisen cirosunu ikiye katladı

Bentour Reisen, bu yı elde ettiği cironun bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla iki katına çıktığını duyurdu. Bentour ayrıca, 2018/2019 sezonu ile kıyaslandığında cirosunu %40 arttırdı.

28/09/2022 15:22
Bentour Reisen cirosunu ikiye katladı

Türkiye destinasyonunun bu başarıda büyük rol oynadığını beliten Bentour Reisen, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"150.000 misafir Türkiye seyahatlerini Bentour Reisen ile gerçekleştirerek, 280 bini aşkın uçak koltuğu satılmıştır.  Misafirlerin Türkiye'de öncelikli tercihi Akdeniz bölgesi oldu. %80 ile birinci sırada yer alan Akdeniz’i %15 ile Ege ve %2 ile İstanbul takip etti. Geri kalanı haftalık turlar ve haftalık yat turları olarak %3 oranla kayıtlara geçmekte.

Geçen yıla nazaran tur fiyatların yükselmesiyle birlikte, bu yıl Bentour Reisen Tur Operatörü ile tatil paketi satın alan her bir misafir ortalama 1.150 € ödedi."

Bu yıl Bentour Reisen misafirlerinin 5 yıldızlı otelleri daha fazla tercih etti

”Türkiye'nin, 2022 yılında misafirlerimiz tarafından en sevilen bölge olarak tekrardan seçilmesinden mutluluk duyuyorum" diyen Bentour Reisen Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu yıl Bentour Reisen misafirleri 5 yıldızlı otelleri daha fazla tercih etti. Misafirlerimizin kalite ve hizmete verdikleri öneminin farkında olup, birçok ek hizmet sağladık. Özellikle, özel transfer, havaalanı servisi gibi ek hizmetler fazlasıyla rağbet gördü.

'Kendi incoming acentemiz misafirimize daha yakın olmamızı sağladı'

Bentour Reisen, tüm talepleri karşılamak ve hizmet yelpazesini daha da genişletmek adina, geçtiğimiz yıl Türkiye'de kendi incoming acentesini kurdu. Antalya'daki Bentour Reisen A.Ş ofisinde şu anda 60'tan fazla çalışanı ile yolcularına yerinde hizmet veriyor.

Kendi incoming acentemiz misafirimize daha yakın olmamızı sağlamakla birlikte, bölgeye de daha hâkim, hizmet aşamalarını daha düzenli ve optimize etme fırsatı veriyor. Bu sayede misafirlerimizle birebir ilgilenebiliyoruz."

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.