Bentour, Roadshow etkinliklerinİ başlatıyor
Bentour Reisen, ekim sonu itibariyle kapsamlı Roadshow etkinliklerine başlıyor.

Pandemi sürecinde seyahat sektöründe, yüz yüze iletişimin ve kişisel temasın öneminin farkına varıldığını vurgulayan Bentour, bu nedenle seyahat acentalarına bulundukları bölgelerde katalog sunumu yapıyor.
Toplam 10 ayrı tarihte Almanya, Avusturya ve Isviçre’de, Bentour ve partner otelleri ile, gelecek sezonun yenilenen ve öne çıkan trendlerini seyahat acentelerine sunulacak.
26 Ekim 2021'de Hamburg'da başlayan Roadshow etkinlikleri 12 Kasım 2021'de Zürih'te sona erecek
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Almanya Genel Müdürü Songül Göktas-Rosati, “Tüm partnerlerimizle kurduğumuz yakın ve doğru iletişim, kişisel fikir alışverişi, bizim için hem çok değerli ve önem taşıyor. Bu nedenle tüm etkinliklere şahsen katılacağım" dedi.
Özenle seçilmiş mekanlarda, lezzetli atıştırmalık eşliğinde akşam etkinlerini özel ortamlarda sunulacak. Tüm etkinlik esnasında partnerlerin ve katılımcıların güvenliği için 3G kuralı geçerli olucak.
Bentour Reisen Roadshow 2021 Partner Otelleri olarak Gloria Hotels & Resorts, Lujo Hotel Bodrum, NG Phaselis Bay, Paloma Hotels, Rixos Hotels, SunExpress ve Titanic Hotels bu özel etkinliğe katılacaklar:
Etkinlik Tarihleri
Salı 26 Ekim 2021, Hamburg
Çarşamba 27 Ekim 2021, Bielefeld
Perşembe 28 Ekim 2021, Dortmund
Salı 2 Kasım 2021, Düsseldorf
Çarşamba 3 Kasım 2021, Köln
Perşembe 4 Kasım 2012, Frankfurt
Salı 9 Kasım 2021, Stuttgart
Çarşamba 10 Kasım 2021, Nürnberg
Perşembe 11 Kasım 2021, Viyana
Cuma 12 Kasım 2021, Zürih
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: