Bentour'dan 14 gün öncesine kadar ücretsiz değişiklik hakkı

Bentour CEO su Deniz Uğur, 31 Mart tarihine kadar yaz sezonu için yapılan tüm yeni paket rezervasyonların Nisan 2020 sonuna kadar ve en geç seyahat tarihinin 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal edilebileceğini söyledi.

29/02/2020 14:43
Bentour'dan 14 gün öncesine kadar ücretsiz değişiklik hakkı

Bentour Reisen, düzenlediği bir kampanya ile Yaz 2020 sezonu için ön rezervasyonun son periyoduna giriş yaptığına dikkat eken Deniz Uğur, ''Kampanya kapsamında, Bentour müşterileri risk almadan an itibari ile geçerli avantajlı ön rezervasyon şartlarını garanti altına alabilmekteler. 31 Mart tarihine kadar yaz sezonu için yapılan tüm yeni paket rezervasyonlar Nisan 2020 sonuna kadar ve en geç seyahat tarihinin 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal edilebilmektedir (dinamik olarak paketlenen ve BENX üzerinden yapılan rezervasyonlar kampanya kapsama dışındadır)'' dedi.

Bentour CEO’su Deniz Uğur yaptığı açıklamada, “yılın en güzel günleri erken planlanması gerektiği fikrini savunuyoruz. Tatilciler yılın başında en avantajlı şartlardan istifade etmekte. Kampanyamızla kararsız kalan müşterilerimize bu, olanakla tatil planlamalarında destek olmak istiyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.