Bentour 2021 turizminin şifrelerini açıkladı

Türkiye spesiyalisti Bentour, yeni sezona ilişkin yaptığı açıklamada, 2021’de turizm sektörünün ana temasının “Güvenlik” ve “Fleksibilite-Esneklik” olduğunu vurguladı.

14/01/2021 23:04
Bentour 2021 turizminin şifrelerini açıkladı

Türkiye spesiyalisti Bentour, yeni sezona ilişkin yaptığı açıklamada, 2021’de turizm sektörünün ana temasının “Güvenlik” ve “Fleksibilite” olduğunu vurguladı. Bu nedenle Bentour, 2020 yılı ekim ayında, daha önce de duyurduğu, iptal şartlarını kolaylaştıran “Flex-Sorglos”-tarifesini hayata geçirmişti.

Cüzi bir ek ödemeye tabi olan bu tarife ile rezervasyon yapan müşteriler, uçuş tarihinden 14 gün öncesine kadar tatil paketini ücretsiz iptal edebiliyorlar. Yeni alınan bir kampanya kararı ile, 15 Ocak itibari ile 15 şubat tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, bu tarife müşterilere hediye edilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bentour CEO’su Deniz Uğur, “Özellikle Corona dönemin getirdiği sürekli değişen gündeme reaksiyon gösterebilme adına, müşterilerimiz piyasadan daha çok esneklik talep ettikleri aşikâr. Biz bu esnekliği aylardır müşterililerimize bu tarife ile sağlıyoruz” dedi.

15 Şubat tarihine kadar yapılan rezervasyonlardaki kampanyada ücretsiz sunulan bu tarife ile önemli bir adım daha attıklarını ifade eden Uğur, “Kampanya döneminde müşterilerimize bu durumda rezervasyon başı 340 Euro’ya kadar varan bir tasarruf etme şansı doğdu” şeklinde, aksiyonun avantajlarından bahsetti.

Bentour Reisen’in FlexSorglos tarifesi, tüm paket rezervasyonlarda (dinamik olmayan uçak, transfer ve otelden oluşan) geçerli olacak.  

                              

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.