Radisson Otelleri'nde bayram keyfi

Radisson otelleri, kurban bayramı boyunca sunduğu çeşitli fırsatlar sayesinde bayram tatilini organize edememiş olanlara kaçamak fırsatları tanıyor.

14/08/2018 16:40
Radisson Otelleri'nde bayram keyfi

Şehir stresinden sıkılanlar için Radisson Blu Hotel, Tuzla ve Park Inn by Radisson, Odayeri otelleri mükemmel seçenekler sunuyor. Biraz olsun rahatlamak isteyenler Radisson Blu Tuzla’yı seçerek Spa ve havuz keyfi yaşayabilecek ya da Park Inn by Radisson, Odayeri’ne giderek doğayla iç içe huzurlu anlar geçirebilecek.

Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek, rahatlamak, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp huzur bulmak istiyorsanız Elysia Spa İstanbul'un en kapsamlı Spa merkezi olarak sizleri bekliyor.17-26 Ağustos tarihleri arasında çift kişi 1 gece konaklama, açık büfe kahvaltı, Spa ve açık havuz kullanımı ile sadece 299 TL.

Doğaseverlerin keyifle deneyimleyeceği Park Inn by Radisson Odayeri

Doğaseverlerin keyifle deneyimleyeceği Park Inn by Radisson, Odayeri, Forestanbul doğa macera parkına ve Ayvad Bendi Milli parkına da kolayca ulaşılabilir mesafede konumlandırıldı. 20-25 Ağustos tarihlerinde çift kişi konaklama, açık büfe kahvaltı ve açık havuz kullanım paketi ile sadece 259 TL’ye bu keyfi deneyimleyebilirsiniz.

Koşuşturmadan tatilini henüz planlayamayanlar ve çok da uzağa gitmeden uygun fiyata tatil yapmak isteyenler için Radisson otelleri mükemmel seçenekler sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.