Bayramda Odeon'la Venedik turu...

Ramazan Bayramı’nda Türk Hava Yolları seferiyle yola çıkacak Odeon Tours Venedik turları ile 4 gün boyunca bu özel şehir keşfedilebilir.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayramda Odeon'la Venedik turu...

Birbirinden güzel köprüleri, gondolları, labirent sokakları,  rengarenk maskeleri ve dünyanın en güzel meydanlarından olan St. Marco ile masalsı bir şehir; Venedik…

Ramazan Bayramı’nda Türk Hava Yolları seferiyle yola çıkacak ODEON Tours Venedik turları ile 4 gün boyunca bu özel şehir keşfedilebilir.

Romantizm ve sanatın iç içe geçtiği ada şehir...

Kuzey İtalya'nın doğusunda Adriyatik Denizi'nin kuzey kıyılarında yer alan Venedik, yaklaşık 118 adacık üzerine kurulu bir ada şehir. Venedik’te adacıkları birbirinden ayıran 170 kanal ve bunları birbirine bağlayan 400 köprü bulunuyor. Bütün taşımacılığın suyolları ve kanallardan yapıldığı romantik kent Venedik’te, Büyük Kanal’da gondol gezisi yapılmadan şehir tam olarak keşfedilmiş sayılmaz. Bu gezide 12’inci yüzyıldan kalma binalar, görkemli tarihi abideler ile Venedik’in simgesi haline gelmiş harikulade sanat eserleri bir arada görülecek.

Napolyon’un ‘Avrupa’nın en güzel şenlik alanı’ ifadesini kullandığı St. Marco Meydanı’nda, pek çok ünlü ziyaretçileri olmuş kahvehanelere de mutlaka uğranmalı, Goethe, Thomas Mann, Marcel Proust, Hemingway ve Twain gibi pek çok ünlü kişinin tadına vardığı kahvelerden içilmeli.

St. Marco Meydanı ve St. Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi, Rialto Köprüsü, 16.yüzyılda Osmanlı tüccarları tarafından kullanılmış Türk hanı Fontego dei Turchi ve benzersiz eserleri barındıran 15. yüzyıl gotik yapıtlarından Ca' d’Oro sanat müzesi ile Venedik, Ramazan Bayramı’nı renklendirecek.

Ramazan Bayramı’nın 1’inci ve 2’inci günü olan 8 ve 9 Ağustos’ta hareket edecek ODEON Tours Venedik turları, Türk Hava Yolları seferi ile 3 gece konaklamalı, 4 yıldızlı otel alternatifleri ile kişi başı 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.