Başkan Günel: Kuşadası'na 30 yıldır yapılmayanları 3 buçuk yılda yaptık

Pandemiyle geçen iki yılın ardından 2022 turizm sezonunun Kuşadası açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Bizler kentimize daha fazla turist çekebilmek için elimizden geleni yapmayı sürdürüyoruz" dedi.

30/11/2022 12:00
Başkan Günel: Kuşadası'na 30 yıldır yapılmayanları 3 buçuk yılda yaptık

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, esnafla bir araya gelerek turizm sezonu değerlendirmesinde bulundu. Pandemiyle geçen iki yılın ardından 2022 turizm sezonunun Kuşadası esnafı açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Ömer Günel 'Bizler kentimize daha fazla turist çekebilmek için elimizden geleni yapmayı sürdürüyoruz. Ancak yakaladığımız bu olumlu tablonun devamı için esnafımıza da önemli bir sorumluluk düşüyor' dedi.

Başkan Günel, “Kuşadası’nda 30 seneden bu yana yapılmayanları 3 buçuk yılda yaptık. Bu elbette ki sizlerin desteğiyle oldu” diyerek Kuşadası esnafına teşekkür etti.

“Bu kentin her kaldırımını, her çakıl taşını biliyorum”

Geçtiğimiz yıl 24 milyon 165 bin TL’lik yatırımla turistik çarşıların alt ve üst yapısının bütünüyle yenilendiğini belirten Başkan Günel, “Pandemi döneminde yenilediğimiz çarşılarımızla ilgili olumlu geri dönüşü bu sezon aldığımızı görmek bizleri çok memnun etti” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yakalanan uyum ve iş birliği sayesinde Kuşadası’nda kısa süre içerisinde önemli işler yapıldığını ve kentin büyük bir değişim sürecine girdiğini ifade eden Başkan Günel, “Tüm çalışmalarımızı uzun vadeli planlamalarla sürdürüyoruz. Bu kentin her kaldırımı, her çakıl taşı hakkında bilgim var" diye konuştu. (İHA)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.