Barut Hotels’de Bayram Coşkusu... Dany Brillant ve Selen Beytekin Konserleri

Anda Barut Collection, Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection, bu yıl Bayram tatilinde müzikseverlere unutulmaz bir program sunuyor. Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant ve Türkiye'nin önemli caz vokallerinden Selen Beytekin, Bayram boyunca unutulmaz anlar yaşatacak.

01/06/2024 14:28
Barut Hotels’de Bayram Coşkusu... Dany Brillant ve Selen Beytekin Konserleri

Türkiye'nin en önemli caz vokallerinden Selen Beytekin, Bayram’ın birinci günü olan 16 Haziran’da Anda Barut Collection sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. "Soul Vibes" projesiyle caz, R&B, funk, soul, blues ve gospel müziğini harmanlayan sanatçı, trompet ustası Şenova Ülker, tenor saksafoncu Engin Recepoğulları, piyanist Ercüment Orkut, kontrbasçı Ozan Musluoğlu ve davulcu Ferit Odman ile birlikte unutulmaz bir performansa imza atacak.

38 yıllık kariyerinde 14 albüm ve yüzlerce şarkıya imza atan efsane Fransız şarkıcı Dany Brillant, Bayram’ın ikinci günü olan 17 Haziran’da Anda Barut Collection’da sahne alacak. Salsa, caz ve İtalyan etkilerini müziğinde bir araya getirerek Fransız ruhunu izleyicilere yaşatacak olan Brillant, unutulmaz bir gece vadediyor.

Caz ve soul müziğinin en güzel örnekleri

Bayram’ın üçüncü günü olan 18 Haziran’da Selen Beytekin, Acanthus Cennet Barut Collection’da sahne alacak. Usta müzisyenlerle birlikte caz ve soul müziğinin en güzel örneklerini sunacak olan Beytekin, bu performansıyla da dinleyicilere eşsiz bir müzik deneyimi yaşatacak.

Bayram’ın dördüncü ve son günü olan 19 Haziran’da ise Selen Beytekin, Lara Barut Collection sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. Eşsiz yorumları ve zengin repertuarıyla Beytekin, bu özel günde de dinleyicilere müzik ziyafeti sunacak.

Barut Hotels, Bayram tatilinde Dany Brillant ve Selen Beytekin’in büyüleyici performanslarıyla dolu dolu bir program sunarak konuklarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Bu özel geceleri kaçırmayın, bu müzik dolu Bayram’da yerinizi alın! Anda Barut Collection, Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da yıl boyunca wellness, sanat ve spor etkinlikleri devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.