Bakan Günay'dan Tülin Şahin'e 'Üşütme' uyarısı...

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) 25'inci kuruluş yıldönümü gecesine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye’nin tanıtım yüzü olan manken Tülin Şahin'i üşütüp hasta olmaması için uyardı, “Aman kızım üşütme” dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bakan Günay'dan Tülin Şahin'e 'Üşütme' uyarısı...

Antalya Talya Convention Center’da düzenlenen gala yemeğine eşi Gülten Günay ile birlikte katılan Bakan Günay, ayaküstü Tülin Şahin ile sohbet etti. 2009 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın tanıtım kampanyası kapsamında hazırlanan ve Tülin Şahin'in de yer aldığı afişler hakkında konuşan Bakan Günay ve Tülin Şahin, neşeleriyle dikkat çekti. Manken Tülin Şahin'in elini sıkarak gazetecilere poz veren Günay, gala salonuna geçti.

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tülin Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın tanıtım kampanyasında yer almanın gururunu yaşadığını söyledi. “Arkadaşlarım bana her zaman destek oluyor” diyerek meslektaşlarına jest yapan Şahin, “Bu projede görev almak benim için çok büyük onur ve gurur. Yaptığımız çekimler çok güzel oldu. Türkiye'nin tarihi ve doğal değerlerinin önlerinde çekimler yapıldı. Bu çekimleri dünyaca ünlü modacılar dünyanın dört bir yanında billboard ve tanıtım filmlerinde görüyor, mail atıyor, tebrik ediyorlar. Çok gurur verici bir çalışma oldu” diye konuştu.

 

Emeklerinin karşılığını turizm sezonunun açılıp uçak dolusu turistin Türkiye'ye gelmeye başlamasıyla yaşayacağını kaydeden Tülin Şahin, “Benim için en büyük onur, Türkiye için bir şey yapabilmiş olmam” dedi. Gala gecesine tek omzunu ve kolunu açıkta bırakan siyah abiye bir elbise ile katılan manken Tülin Şahin, gecenin sonunda makam otosuna yönelen Bakan Ertuğrul Günay'ın “Aman kızım, dikkat et üşütme” uyarısını dikkate alarak, omuzlarını şal ile kapatıp soğuktan korundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.