Bakan Günay, Bodrum'a sanatta da destek verecek

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon beraberindeki heyetle karşılaştığı Contemporary İstanbul 2009 Çağdaş Sanat Fuarı´ında Bodrum Belediyesi´nin kültür ve sanatla ilgili çalışmalarına da destek vereceğini belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bakan Günay, Bodrum'a sanatta da destek verecek

Sanata, sanatçılara sıcak bakmasıyla tanınan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İstanbul´da 4. kez düzenlenen Contemporary İstanbul 2009 Modern ve Güncel Sanat Fuarı gezdi.
 
Sanatçılarla bol bol sohbet eden Mehmet Kocadon, ressam Burhan Doğançay´ın standında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu'yla bir araya geldi. Burhan Doğançay´ın "Mavi Senfoni" tablosunu hayranlıkla inceleyen Mehmet Kocadon ve Ertuğrul Günay, sanat ve sanatçı üzerine de uzunca sohbet etti.
 
Bodrum ve Bodrum turizminin geleceğinde sanata verdiği önemin üzerinde odaklanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum´da nitelikli Tsanat etkinliklerine verdiği önemi bakana aktardı. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise Bodrum Belediyesi üzerinden gelecek her türlü nitelikli sanat etkinliğine destek vereceklerini söyledi.Bakan Günay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu´yla birlikte "Mavi Senfoni" tablosu önünde fotoğraf çektirdi.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.