Bakan Ersoy TUI’den sonra Dertour yöneticileri ile de görüştü

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy iflas eden Alman tur operatörü FTI’ın yapılmış 400 bin rezervasyonunun Türkiye'ye yönlendirilmesi için Türkiye’ye gelen TUI heyetinden sonra Dertour yöneticileri ile de görüştü.

11/06/2024 23:22
Bakan Ersoy TUI’den sonra Dertour yöneticileri ile de görüştü

Turizmgazetesi'nde yer alan habere göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, iflas eden Alman tur operatörü FTI’ın yapılmış 400 bin rezervasyonunun Türkiye'ye yönlendirilmesi için Türkiye’ye gelen TUI heyetinden sonra Dertour yöneticileri ile de görüştü.

Bakan Ersoy’un sosyal medya hesabı X’te şöyle deniyor:

"Dünya turizminin ve Almanya'nın önemli firmalarından Dertour Group Otel Taahhüt Direktörü Sayın Joachim Seip ile bir araya geldik. Görüşmede, Dertour'un Türkiye'deki faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik planları üzerinde istişarelerde bulunarak söz konusu faaliyetlerin artırılması için atılabilecek ortak adımları masaya yatırdık. Sayın Joachim Seip'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

TUI ve Dertour FTI müşterilerinin  çeşitli ülkelerde olan toplam 65 bin müşterisinden Türkiye’de olan 25 binini ülkelerine geri götürme ve yapılmış rezervasyonlarıo kendileri üzerinden gerçekleştirme için çalışıyor.

FTI müşterilerinin Yunanistan ve diğer ülkelerde olanlarının geri götürülme işine TUI, Türkiye’deki müşterilerinin ülkelerine geri götürülmesine Dertour talip."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.