AZUR Air Rusya'dan Antalya'ya iki yeni hat açıyor

Yeni uçuş haberleri bu sefer AZUR Air'den geldi. Şirket tarafından seyahat acentelerine yapılan bildirimde, Ufa ve Yekaterinburg'dan Antalya'ya uçuş yapılacağı duyuruldu.

21/05/2022 20:49
AZUR Air Rusya'dan Antalya'ya iki yeni hat açıyor

Rusya'dan Türkiye'ye yeni uçuş haberleri gelmeye devam ediyor. Sivil havacılık sektörü batılı devletlerin yaptırımlarına maruz kalan Rusya Federasyonu'ndan Türkiye'ye yapılacak uçuş sayıları artmaya devam ediyor.

Yeni uçuş haberleri bu sefer AZUR Air'den geldi. Turizmgüncel'de yer alan habere göre, şirket tarafından seyahat acentelerine yapılan bildirimde, Ufa ve Yekaterinburg'dan Antalya'ya uçuş yapılacağı duyuruldu.

Antalya güzergahına Rusya'dan iki rota daha eklenmiş oldu

Halihazırda Moskova'dan THY, Pegasus Hava Yolları, Pegas Fly ve Red Wings; St. Petersburg, Kazan, Perm, Surgut, Chelyabinsk, Kaliningrad, Tyumen ve Omsk'dan ise THY'nin uçuş yaptığı Antalya güzergahına Rusya'dan iki rota daha eklenmiş oldu.

Moskova'dan Dalaman ve Bodrum'a seferler yapan THY, bu iki noktaya St Petersburg ve Kazan'dan da uçacak. Öte yandan Pegasus Hava Yolları, ANEX Tour'un partnerliğinde Moskova'dan Dalaman'a uçacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.