Azur Air ilk seferinde 330 yolcu getirdi

Bodrum Havaalanı, 1 Temmuz’da Ukrayna’dan Ege Bölgesi’ne gelen ilk yolcu uçağını karşıladı. Azur Air ilk seferinde 330 yolcu getirdi.

01/07/2020 19:34
Azur Air ilk seferinde 330 yolcu getirdi

Tüm dünyayı etkisi altına kalan Covid-19 salgını sürecinde meydana gelen iyileşmeler sonrasında turizm sektöründe de hareketlenmeler devam ediyor.

Bodrum Havaalanı, 1 Temmuz’da Ukrayna’dan Ege Bölgesi’ne gelen ilk yolcu uçağını karşıladı. Kiev kentinden gelen Azur Air Ukrayna uçuşunun Bodrum turizmine getireceği canlılık ve tüm sektör paydaşlarına vereceği morale dikkat çeken Lujo Hotel, bu özel buluşmaya ev sahipliği yaptı.

18 Haziran’da yeniden hizmete giren Lujo Hotel, sezonun ilk yabancı misafirlerini ağırlama imkanını bulmaktan ötürü duyduğu heyecan ile AZUR air Ukrayna’ nin Kiev’ den gelen uçağı ile seyahat eden 330 yolcuyu apronda su takı gösterisi ile karşıladı.

Sanat, Keyif ve Sağlık Dolu Bir Tatil

Lujo, otel içerisinde misafirlerinin konforu ve sağlığı için aldığı tüm önlemleri havaalanında da devam ettirerek, misafirlerinin güven içerisinde hissetmelerini sağladı.

Her zaman sıra dışılığı benimseyen, yaptığı işe “sanat ve keyif” katan Lujo’nun bir kilometre uzunluğundaki beyaz kum plajında, tüm alakart restoranlarında, titizlikle temizlenen odalarında ve tüm kullanım alanlarında misafirlerin iç rahatlığıyla dinlenmeleri, eğlenmeleri ve kendilerine keyif veren şeyi yeniden keşfetmeleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. 

Lujo, hem misafirleri hem de personeli için COVID 19 önlemleri kapsamında aldığı tedbirler ile keyifli ve güvenli bir sezonda şimdi yeni misafirlerini bekliyor.

Yeni Uçuşlar Belli Oldu

1 Temmuz’da Ukrayna Kiev’den kalkan uçak, sezonun gecikmeli de olsa başladığını müjdeledi. Şimdi Bodrum, 8 Temmuz’da Almata’dan gelecek Air Astana uçuşundaki misafirlerini karşılamak için sabırsızlanıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.