Aydın Üniversitesi-Sheraton Hotel işbirliği...

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton Istanbul Maslak Hotel işbirliği ile hazırlanan Gastronomi ve Turizm Akademisi projesinin imza protokolü gerçekleştirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Aydın Üniversitesi-Sheraton Hotel işbirliği...

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Oguz Serim tarafından imzalanan anlaşma sonucunda İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan eğitim akademisi, önümüzdeki günlerde katılımcılarıyla eğitime başlayacak.

“Turizm ve Gastronomi Akademisi ”nin teorik ve uygulama eğitimleri Sheraton İstanbul Maslak Hotel  ’de konusunda uzman akademisyenler ile uluslararası sertifikaya sahip ve ödüllü birçok önemli isim tarafından verilecek.
 
İşbirliği öncesi düşüncelerini dile getiren İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, “İlklerin öncüsü olan İstanbul Aydın Üniversitesi’nin kurmuş olduğu bu akademi ile Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirmiştir bulunuyoruz. İlk defa bir üniversite uluslararası ve sektörün önde gelen önemli bir otel markası ile Türk turizmini ve Türk Mutfağını uluslararası boyutta temsil edecek bir işbirliğine vardı.
 
Akademik bilgi ve deneyime sahip, Türk mutfağının yazılı olmayan standartlarını belirleyen, turizmin geleceğini şekillendiren öncü, inovatif ve araştırmacı şefler ve turizmciler yetiştirmeyi amaçlayan akademimiz,  gelişim odaklı tasarım ve çözümler üreterek ulusal alanda lider ve de dünya standartlarında bir marka olmayı amaçlamaktadır” dedi. Türk mutfağı ve Anadolu’nun gizli kalmış tariflerini de bu akademiye taşıyacaklarını belirten Aydın, bu işbirliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 
Sheraton İstanbul Maslak Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Oguz Serim’de, “Güleryüz, samimiyet ve şeffaflık, Eğitimde mükemmellik, Yeni fikirleri ve konseptleri uygulamak, Katılımcı memnuniyetini sağlamak, Sektörde yenilikçi ve öncü olmak, Global markalar ile işbirliğini sağlamak, Güvenilirlik ve bağlılığı artırarak, katılımcıların önceliklerini önemsemek akademimizin değerleri arasındadır.
 
Uyguladığı Yerinde Uygulama sistemiyle son 6 yıldır en çok tercih edilen vakıf üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi ile bu değerleri sürdüreceğiz. Yaşayarak öğren sloganı ile başlattığımız programda akademik ve uygulama eğitimi alan katılımcılarımız edindiği bilgileri eğitmenleri refakatinde hemen sahada uygulayabilecekler. Eğitimlerimiz teorik ve uygulamalı olarak Sheraton Istanbul Maslak Otelde sürdürülecektir” dedi.
 
Program sonunda City&Guilds ve Europass sertifikaları alacak katılımcıların işbirlikçilerin de katkısıyla çalışma alanlarında, akademi bünyesinde İŞKUR ve KOSGEB ile yapılacak anlaşmalar ile istihdam edileceği belirtildi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.