Avrupalı seyahat acentelerinden Dalaman'a ziyaret

Airtuerk ve YDA Dalaman Havalimanın organize ettiği Dalaman bölgesi gezisine Almanya, Belçika ve Fransa'nın yüksek potansiyele sahip seyahat acenteleri eşlik etti.

27/05/2022 20:40
Avrupalı seyahat acentelerinden Dalaman'a ziyaret

Organizasyon hakkında bir açıklama yapan Airtuerk  yetkilileri, "Muğla turizmi ve Almanya pazarının Avrupa seyahat acenteleri ile konuşularak, bölgenin turizm sektöründe hareketliliğinin arttırılması için burada bulunuyoruz.

Bu kapsamda değerli seyahat acentelerimizi misafir eden ve onların bölgeyi tanıması ve tanıtması için desteklerde bulunan YDA Dalaman Havalimanı Operasyon Direktörü Orçun Songur, Liberty Sundia İşletme Müdürü Ayhan Yetişyiğit, Hilton Dalaman Sarıgerme Satış Pazarlama Direktörü Tarık Yalçın ve Ortaca Dalyan Turizm Derneği Başkanı Ali Mürşit Yağmur'a teşekkür ediyoruz. Bölgede sürdürülebilir turizm için desteklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Frekans arttırılması ve tüm sezona yayılması konusunda çaba göstereceğiz

Airtuerk Satış Müdürü Emre Karakaş da, bölgeye uçak seferlerinin düzenlenmesi, mevcut frekansların arttırılması ve tüm sezona yayılması konusunda çaba göstereceklerini belirtti.

Tamamıyla Airtuerk iştiraki bir şirket olan ve Avrupa'da Türk seyahat acentelerine tatil paketi satışı sunmalarına yardımcı olan Airtuerk Holidays Şirket Sorumlusu Pınar Bahçeci ise, önemli olanın misafirleri deneyimleri ile ikna eden seyahat acentesi sahipleri ve çalışanları olduğunu, bu gezi sonrası Dalaman bölgesi olarak faydalarının adım adım görüleceği ve güzel bir faaliyette bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.