Avrupa’nın en iyi Crowne Plaza’sı seçildi

Crowne Plaza Ankara Oteli iki ödülle başarısını taçlandırdı. Crowne Plaza Ankara, 2023 yılında Avrupa'da 'En İyi Performans Gösteren Otel Ödülü' ile taçlandırıldı.

28/03/2024 13:49
Avrupa’nın en iyi Crowne Plaza’sı seçildi

Bu prestijli ödül, otelin olağanüstü hizmet kalitesi, mükemmel konaklama deneyimi ve misafirlere sunulan benzersiz olanaklar sayesinde kazanılmıştır. Ayrıca, Belgrad'da düzenlenen Genel Müdürler Avrupa Konferansı'nda, Avrupa'da pazarın büyümesine katkı sağlayan otelin genel müdürü Uğur Bür, özel Managing Director ödülüne layık görüldü.

Crowne Plaza Ankara Genel Müdürü Uğur Bür yaptığı açıklamada, "Bu ödülleri almak bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Misafirlerimize en üst düzeyde hizmet sunma ve memnuniyetlerini sağlama konusundaki kararlılığımızın gurur veren bir göstergesi olarak görüyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, değerli misafirlerimize, iş ortaklarımıza ve IHG’ye teşekkür ederim.  Crowne Plaza Ankara olarak, misafir memnuniyeti ve mükemmelliyet odaklı hizmet anlayışımızdan ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gelecekte de benzer başarıları elde etmek için kararlılığımızı sürdüreceğiz ve misafirlerimize unutulmaz bir deneyim sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.