Avrupa kıtasında Türkiye'den 5 otel 7 ödül kazandı

Dünya Tatil Ödülleri organizasyonu (The World Travel Awards) Avrupa'da yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği ve en çok memnun kaldığı güzergahlara ödüllerini dağıttı. Türkiye'den 5 otel toplamda 7 ödül kazandı.

23/10/2021 12:35
Avrupa kıtasında Türkiye'den 5 otel 7 ödül kazandı

1993 yılından beri en maceralı yer, en güzel sahil konaklama yeri ve en iyi şehir turu ödüllerinin dağıtıldığı yarışmada 2021 yılında Portekiz, Azerbaycan, Yunanistan, İtalya ve Rusya'nın bazı şehir ve kasabaları ödüle layık görüldü.

Dünya Tatil Ödülleri, Avrupa haricinde Amerika, Asya, Afrika ve Okyanusya gibi diğer kıtalardaki tatil bölgeleri için de dağıtılıyor. 2020 yılında 2 milyonu aşkın kişi oy kullanırken organizasyonun 28 yıllık tarihinde bu alanda rekor kırıldı.

Türkiye'den 7 otel ödüle layık görüldü

Öte yandan Türkiye, Dünya Tatil Ödülleri'nin Avrupa oteller kategorisinde toplamda 7 ödül kazandı. Avrupa'nın 'En İyi Şehir Oteli' ödülü Conrad İstanbul, Avrupa'nın 'En İyi Eğlence ve Yemek' hizmeti veren konaklama yeri ödülü Antalya'nın Belek mevkindeki The Land Of Legends Kingdom Hotel'e, 'En İyi Eğlence' hizmeti veren otel ödülü Antalya Beldibi mevkindeki Rixos Sungate'e, 'Avrupa Tam Kapasite Entegre' ödülü Antalya-Belek Cornelia Diamond Golf Resort'a, 'Avrupa'nın Lider Oteli' ödülü İstanbul Çırağan Palace Kempinski'ye verildi. Antalya'daki The Land Of Legends Kingdom ve Cornelia Diamond Golf Resort toplamda 2'şer ödül kazandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.