Avrupa'dan turistik merkezlere destek uçuşları

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum, Dalaman merkez olmak üzere 1 milyon ilave ziyaretçi sağlamak üzere Avrupa'ya yeni uçuşlar sağladıklarını söyledi.

18/03/2019 11:15
Avrupa'dan turistik merkezlere destek uçuşları

İlker Aycı, "İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum, Dalaman merkez olmak üzere 1 milyon ilave ziyaretçi sağlamak üzere Avrupa'ya yeni uçuşlar sağladık. SunExpress'le birlikte yarım milyon yolcu daha getirilecek ve 1.5 milyon ilave yolcu artışı olacak. Türkiye'ye gelen ziyaretçilerin yüzde 76'sını biz taşıyoruz. Şanlıurfalılara müjde vermek istiyoruz. Şanlıurfa-İstanbul arasına ilave 3 uçuş daha koyuyoruz. İzmir-Şanlıurfa hattı da AnadoluJet'le başlayacak" dedi.

"Turistlerin Göbeklitepe'yi ziyaret etmesini sağlayacağız" diyen Aycı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir-Adıyaman açılacak. Çapraz uçuş olarak Şanlıurfa'yı Antalya'yla da bağlamak istiyoruz. Turistlerin Göbeklitepe'yi ziyaret etmesini sağlayacağız. Bu yılki Çanakkale filmimiz sosyal medyada yayınlanacak.

15 Mart Cuma günü İstanbul-Çanakkale seferleri başladı

15 Mart Cuma günü İstanbul-Çanakkale seferlerini başlattık. Çanakkale'nin yanı sıra Zonguldak'a çalışıyoruz. ILS testleri tamamlandıktan sonra Zonguldak uçuşlarımız başlayacak. Siirt'e de uçuşlar başladı. İhracat şehirlerine uçuşların daha artırılması istendi.

Gaziantep başta olmak üzere diğer ihracatçı şehirlere de ilave frekans koyduk. Uçak sayımız arttıkça da bu şehirlerin bağlantı kalitesini artıracağız. Kayak takımlarının taşınması hususunda kilo anlamında destek veriyoruz. Golfte de destek veriyoruz. AnadoluJet 21 Mart itibariyle ilk kez uluslararası uçuş yapacak. Bağlantı kalitesi anlamında HUB'ımız dünyada bağlantı anlamında birinci sırada, detour faktörde en iyi 3. havalimanı oldu."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.