ATSO ve AKTOB'tan, Antalya için işbirliği...

ATSO ve AKTOB Turizmi on iki ay’a yaymak için kolları sıvadı. Antalya destinasyonu sadece sahip şeridinde kısıtlı kalmayarak bölgenin arka planındaki zenginliği de profesyonelce hazırlanmış kurslarla internet ortamında tanıtılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ATSO ve AKTOB'tan, Antalya için işbirliği...

ATSO Başkanı Çetin Budak Antalya’da turizmi on iki ay’a yaymak için ürettikleri projeyi Berlin Turizm Fuarı’nda açıkladı. Proje, ITB Berin Fuarında ATSO Başkanı Çetin Osman Budak tarafından açıklandı. ATSO Başkanı Budak, Isparta ve Burdur’u da içine alan projenin 100 bin Avro’ya mal olacağını ve AKTOB’un yanı sıra Kalkınma Ajansı ve Almanya’daki Turizm ve Kalkına Enstitüsünün proje içerisinde yer aldığını söyledi.

Acentalar eğitilecek...

Antalya E-Academy Projesi çerçevesinde, Almanya’daki yaklaşık on beş bin civarında seyahat acentesi yetkilisinin bu eğitim kurslarına katılması bekleniyor. Altı ay sürecek eğitim sonunda başarılı olanlar Antalya’da misafir edilecek. ATSO Başkanı Budak, hedeflerinin yüzde 10 ila 15 arasında olduğunu bunu yakaladıklarını ilk yıl için başarılı olacaklarını belirtti. Proje önümüzdeki yıllarda Avusturya ve Rusya’da da uygulanacak.

 

Antalya’nın ötesi...

 

Projenin Antalya’nın ötesini hedeflediğini söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, rakip destinasyonların halihazırda kullandıkları e-öğrenim platformlarından farklılaşarak Antalya destinasyonunu sunmayı ve bu yolla Antalya imajını güçlendirmeyi düşündüklerini ve Alışılmış yaz tatili ürünlerinin yanı sıra, Keşfedilmemiş doğa, Kültürel ve tarihi zenginlikler, bilinmeyen kent merkezi, Aktif tatil ve İnanç Merkezlerinin bu projede öne çıkartılacağını da sözlerine ekledi. (Express)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.