ATR Touristik'in turizm dolu haftası

Almanya Frankfurt'ta faaliyet gösteren Türk kökenli konsolidatör A.T.R. Touristik, ekim ayının son haftasında alt acentelerine dopdolu bir turizm haftası yaşattı.

02/11/2023 21:41
ATR Touristik'in turizm dolu haftası

Organizasyonun ilk ayağı, Antalya Turizm Fuarı (ATF23) katılımını içeriyordu. Bu etkinliğe Almanya, Avusturya, Hollanda ve Belçika'dan toplam 60 seyahat acentesi katıldı.

ATF23'e katılan Avrupalı acenteler de Türkiye’deki iş ortaklarıyla, havayolu, tedarikçi, otel temsilcileriyle bir araya gelme fırsatını buldular. Bunun yanı sıra ATR Touristik'in standını ziyaret eden veya fuar alanında bulunan potansiyel iş birlikleriyle buluştular.

"Fuardan heyecan verici projelerle Almanya'ya dönüyoruz"

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan ATR Touristik İş Geliştirme Müdürü Aykut Öğer, "Antalya Turizm Fuarı, katılımcı çeşitliliği ve iş olanaklarıyla her geçen gün büyüyor. Turizm paydaşları için benzersiz bir B2B iş platformuna dönüşüyor. Sevgili acente dostlarımız da yanımızda yer alarak gücümüze güç kattık, var olsunlar. Fuardan heyecan verici projelerle Almanya'ya dönüyoruz" dedi.

Kuzey Kıbrıs Fam-Trip, iş hem eğlenceyi bir araya getirdi

Kuzey Kıbrıs Fam-Trip ise, üç günlük unutulmaz bir deneyim sunarak, hem iş, hem eğlenceyi bir araya getirdi. Acente temsilcileri, seçilmiş otelleri ziyaret etmelerinin yanı sıra; Lefkoşa, Girne, Gazimağusa ve Kapalı Maraş bölgelerini keşfederek, Kuzey Kıbrıs'ın zengin coğrafi, tarihi ve politik yapısını daha yakından tanıma fırsatı buldular.

ATR Touristik Otel Departmanı Müdürü İsmail Polat, Kuzey Kıbrıs'ı tekrar bir cazibe merkezi haline getirme hedeflerini vurgulayarak, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, uzun zamandır Avrupa'da hak ettiği ilgiyi görmemişti. Avrupa ve adadaki partnerlerimizle birlikte bu destinasyonu canlandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.