ATOR'dan açıklama... Rus turistlerin Türkiye turlarının iptali söz konusu değil
Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Türkiye'de 45 bin civarında Rus turistin bulunduğu belirtildi. Bu turistlerin yaklaşık 25-30 bininin İstanbul 12-15 bininin ise Antalya'nın tatil beldelerinde bulunduğu ifade edilen açıklamada, Ege kıyıları ve Türkiye kayak merkezlerinde ise toplamda 100 civarında Rus turistin bulunduğu belirtildi.

Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından Türkiye'ye yönelik turlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
ATOR'dan yapılan açıklamada şu anda Türkiye'de 45 bin civarında Rus turistin bulunduğu belirtildi. Bu turistlerin yaklaşık 25-30 bininin İstanbul 12-15 bininin ise Antalya'nın tatil beldelerinde bulunduğu belirtilen açıkalmada Ege kıyıları ve Türkiye kayak merkezlerinde ise toplamda 100 civarında Rus turistin bulunduğu belirtildi.
Türkiye'de depremden etkilenen Rus turist yok
Şu ana kadar Türkiye'de depremden etkilenen Rus turistin bulunmadığı belirtilen açıklamada tur operatörlerine Türkiye'ye rezerve edilen turların iptalleriyle ilgili herhangi bir başvuru gelmediği ifade edildi.
Coral Travel basın servisi başkanı Marina Makarkova, "Depremle bağlantılı olarak Coral Travel'a herhangi bir talep gelmedi" dedi. PEGAS Turistik, turistlerin erken dönüş taleplerinin ve Türkiye turlarının iptal taleplerinin söz konusu olmadığını ifade etti.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: