ATOR açıkladı... Türkiye tur taleplerinde artış var

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de yapılan seçimlerinin ardından Rusların Türkiye turlarına taleplerinde artış yaşanıyor.

31/05/2023 21:49
ATOR açıkladı... Türkiye tur taleplerinde artış var

Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından Rusya’da Türkiye’ye tur taleplerinde artış görüldü. Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından yapılan açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonlarında artış görüldüğü belirtilerek, "Türkiye'deki seçimlerin ardından sonuçları inceledik. Önceki dönemlerle karşılaştırıldığında pazartesi günü tur taleplerinde yüzde 50, salı günü de yüzde 40 artış oldu" ifadesi kullanıldı.

Rusların Türkiye'ye yapılan tur paketlerine olan ilgisinin sadece cumhurbaşkanlığı seçimleriyle bağlantılı olmadığı da eklenen açıklamada, "Eğitim sezonunun tamamlanacak olması ve yaz sezonunun açılması da bu artışta önemli faktörler arasında" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin Rus turistler açısından öneminden bahsedilerek, "Türkiye, yaz sezonunda yine popüler ülkeler arasında lider konumda" denildi. (İHA)

                                                                             


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.