ATM Dubai 2024 kapılarını ziyaretçilerine açtı

Bu yıl 31'incisi düzenlenen Arabian Tourism Market (ATM) Dubai turizm fuarı, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde bugün kapılarını misafirlerine açtı. 9 Mayıs'ta sona erecek fuar, "İnovasyonu Güçlendirmek: Girişimcilik Yoluyla Seyahati Dönüştürmek" temasıyla gerçekleştiriliyor.

06/05/2024 14:01
ATM Dubai 2024 kapılarını ziyaretçilerine açtı

Arabian Travel Market (ATM), 31. yılını 6-9 Mayıs tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde (DWTC) "İnovasyonu Güçlendirmek: Girişimcilik Yoluyla Seyahati Dönüştürmek" temasıyla gerçekleştiriliyor.

Havacılık, konaklama, konaklama, turistik yerler, teknoloji ve daha pek çok alandan katılımcıların yer aldığı ATM 2024, seyahat ve turizm alanındaki yenilikçilerin, sektörün küresel GSYİH'ye genel katkısını daha da artırmak için daha yüksek düzeyde finansman çekmek için nasıl çalıştığını keşfedecek.

ATM'nin 31. edisyonu, Orta Doğu ve ötesinden politika yapıcıları, endüstri liderlerini ve seyahat profesyonellerini ağırlayacak ve onları yeni ilişkiler kurmaya, bilgi alışverişinde bulunmaya ve küresel seyahat ve turizmin geleceğini yeniden şekillendirme potansiyeli olan yenilikleri belirlemeye teşvik edecek.

Fuar aynı zamanda yenilikçilerin müşteri deneyimlerini nasıl geliştirdiklerini, verimliliği nasıl artırdıklarını ve sektör için net sıfır geleceğe doğru ilerlemeyi nasıl hızlandırdıklarını da vurgulayacak.

ATM Sergi Direktörü Danielle Curtis, "Orta Doğu'nun seyahat ve turizm sektörü son yıllarda etkileyici bir dayanıklılık ve büyüme gösterdi, ancak sektörün uzun vadeli hedeflerine ulaşmak için yenilik yapmaya ve uyum sağlamaya devam etmeliyiz.

ATM 2024'ün "Girişimcilik Yoluyla Seyahati Dönüştürmek" teması sayesinde, sektörü tamamen yeniden şekillendirme potansiyeline sahip uzman görüşlerini, en son teknolojileri ve ticari fırsatları sergilemek için altın bir fırsata sahibiz." dedi.

ATM 2024, küresel seyahat ve turizm topluluğunu girişimcilikten yararlanma konusunda güçlendirecek, inovasyonu katalize etmeye, gelirleri artırmaya ve uzun vadede sürdürülebilirliği en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olacak.

BAE, teknolojik yeniliğe vurgu yaparak, bölgenin seyahat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren girişimcilere fayda sağlayacak gibi görünen bir odak noktası olan, start-up'lar için uluslararası bir merkez olarak konumunu güçlendirmeyi planlıyor.

ATM 2024, girişimci zihniyetin sektörde olumlu değişime yol açabileceği yolları keşfederek, katılımcıların bir dizi kilit sektör dikeyinde büyüme stratejileri belirlemesine olanak tanıyacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.