ATM Dubai 2023 kapılarını ziyaretçilerine açtı

Bu yıl 30'ucusu düzenlenen Arabian Tourism Market (ATM) Dubai turizm fuarı, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde bu gün kapılarını misafirlerine açtı. 4 Mart'ta sona erecek olan fuarın açılışını, Dubai Başbakan İkinci Yardımcısı Şeyh Ahmed bin Muhammed bin Rashid Al Maktoum yaptı.

01/05/2023 17:14
ATM Dubai 2023 kapılarını ziyaretçilerine açtı

150'den fazla ülkeden 2.000'den fazla katılımcı ve temsilcinin yer aldığı fuarı, 34.000 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Açılışa, Şeyh Ahmed bin Muhammed bin Rashid Al Maktoum'un yanı sıra, RX Global Portföy Direktörü Vasyl Zhygalo ile ATM Orta Doğu Sergi Direktörü Danielle Curtis de katıldı.

1-4 Mayıs tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen fuar, katılımcı bazında bu yıl %27'lik bir artış elde etti. Sürdürülebilir turizm temasının öne çıktığı ATM Dubai 2023’te, 'Net Sıfıra Doğru Çalışmak' teması altında çetitli etkinlikler düzenlendi. ATM 2023 küresel turizm profesyonellerinin yeni bağlantılar kurmasına, bilgi paylaşmasına ve sektörün karbondan arındırma çalışmalarının hızlandırması potansiyeli hakkınrdoa yenilikleri sergiliyor.

ATM Dubai 2023'ün birinci günü, Global Stage, Travel Tech Stage ve Sustainability Hub genelinde, 20 oturum yapıldı. Bakanlar oturumunda teknoloji, sürdürülebilir seyahatin sağlayıcısı, seyahat endüstrisinde sürdürülebilirlik, yapay zeka yoluyla müşteri deneyimini geliştirme konuşuldu.

Ayrıca, sürdürülebilir otelcilikta birlik, pozitif konukseverliğe ulaşmada otellerin bulunduğu konumları, geçim kaynakları ve toplulukları korumanın önemini ele alındı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.