Atlasjet, 10'uncu yaşını Antalya’da kutladı...

Atlasjet Havayolları 10. Yaşını, 25-27 Şubat tarihleri arasında grup şirketleri bünyesinde olan Antalya Voyage Belek Golf&Spa Hotel'de düzenlediği 2011 Paylaşım Toplantısı'nda kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Atlasjet, 10'uncu yaşını Antalya’da kutladı...

Atlasjet, her yıl düzenlediği ve gelenek haline gelen paylaşım toplantısında 10'uncu yılını çalışanlarıyla birlikte kutladı. Büyük katılımın olduğu toplantıda 2010 yılının değerlendirmesi yapılarak ve 2011 yılının hedefleri Atlasjet çalışanlarıyla paylaşıldı.

 

2011 yılının Atlasjet’in kuruluşunun 10'uncu yılı olması nedeniyle gala yemeğinde, Atlasjet’te 10 yılını dolduran çalışanlara, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve Genel Müdür Orhan Coşkun tarafından plaketleri takdim edildi.

 

Ayrıca 2008 yılından beri kabin ekibine uygulanan güleryüz primlerine, yolcu memnuniyeti değerlendirmesi dikkate alınarak hak kazanan ilk üç kabin çalışanı, altın ve pırlanta kaplamalı Atlasjet rozeti ile ödüllendirildi. Gecede tüm çalışanlara 10'uncu yıl için özel olarak hazırlanan rozetler de takdim edildi.

 

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy toplantıda yaptığı konuşmada geçen 10 yıllık süreci değerlendirerek “Bundan tam 10 yıl önce çıktığımız yolda,  bugün bini aşkın çalışanımız, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere toplam 10 noktaya ulaşan ve her geçen gün  yenisini eklediğimiz hatlarımız ve 15 uçaklık filomuzla sektörde yerimizi aldık. Atlasjet olarak, tutarlı stratejileri kararlılıkla uygulayıp, yoğun geçen 10 yılı başarılarımızla taçlandırdık” diyerek Atlasjet çalışanlarına da teşekkür etti. (airporthaber)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.