Arts Hotel ikinci şubesini Bodrum'da açtı

İstanbul’da merkezi konumu ve konuklarını sanatla buluşturmasıyla ön plana çıkan Arts Hotel, şimdi de Bodrum Yalıkavak’ta kapılarını açtı.

25/06/2019 11:47
Arts Hotel ikinci şubesini Bodrum'da açtı

Arts Hotel; İstanbul’dan sonra şimdi de Bodrum’da kapılarını açtı. 2019 yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Arts Hotel Bodrum’un her köşesinde kendinizi özel hissedeceğiniz detaylar bulunuyor.

Tanınmış Mimar Koray Yavuzer tarafından dizayn edilen 38 odalı butik otel, Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Yalıkavak-Tilkicik Koyu’nda yer alıyor. Yalıkavak merkeze ve marinaya yürüme mesafesinde bulunan Arts Hotel Bodrum; modern mimarisi, odalarda bulunan özel havuzları ve kendine ait plajıyla, misafirlerine lüks ve konforlu bir tatil imkanı sunuyor.

Breeze Beach&Lounge

Hem otelde konaklayan, hem de otel dışından gelen misafirlere ev sahipliği yapacak olan ve adını Ege’nin serin esintisinden alan Breeze Beach&Lounge’da en taze ürünlerle hazırlanmış, birbirinden lezzetli yiyecekler ve içecekler sunuluyor.

Musssmokylounge

Yalıkavak’ın eşsiz manzarasına karşı nargile keyfi yapabileceğiniz Musssmokylounge’da,  sadece burada bulabileceğiz özel tasarım şişeler ve karışımlar misafirlerini bekliyor.

Re-Vital Gym&Spa ve Kartanesi Kids Club

Pek çok aktivite imkanıyla bir kompleks olarak hizmet veren otelde; spor ve sağlıklı yaşam tutkunları için Re-Vital Gym&Spa’da modern ekipmanlarla donatılmış bir Fitness ve Pilates salonu yer alıyor. Spa bölümünde ise ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirecek masaj odaları, hamam, sauna ve bir de dinlenme odası bulunuyor.

Çocuklu ailelerin de unutulmadığı Arts Hotel Bodrum’da; Kartanesi Kids Club’ın deneyimli kadrosu tarafından minik misafirler için gün boyu eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

Sezon boyunca pek çok keyifli etkinliğe de ev sahipliği de yapacak olan Arts Hotel Bodrum’da, eşsiz bir tatil deneyimi sizleri bekliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.