Arıcıoğlu, İbis Styles İstanbul Merter’in satış direktörlüğü görevine getirildi

Deneyimli turizmci Atalay Arıcıoğlu, İstanbul Merter’de bulunan İbis Styles İstanbul Merter’in, Satış Direktörlüğü görevine getirildi.

25/09/2021 11:26
Arıcıoğlu, İbis Styles İstanbul Merter’in satış direktörlüğü görevine getirildi

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Ibis Style Istanbul Merter Hotel’in Satış Direktörlüğü görevine getirilen Atalay Arıcıoğlu yaptığı açıklamada, “Şehir otelciliğindeki iddiamız, özellikle bölgemizdeki dinamikleri bilip, eksi ve artı yönlerimizi tespit ederek, rakiplerin mevcut durumunu da göz önüne alıp buna göre stratejiler geliştirip farklı olanı misafirlere yaşatmak olacaktır.

Bu hedefler doğrultusunda bölgede en fazla tercih edilen ve en çok misafir memnuniyeti sağlayan oteli olma önceliğimiz, ilk hedeflerimiz arasındadır. Açılışımız itibari ile çevrede çok fazla ses getirmeyi başardık. Mmisafirlerimizin memnuniyetleri, bizlere ayrı bir keyif vermektedir.

Otelimiz Oda & Kahvaltı konsepti ile hizmet ediyor. 5 Style Restaurantımız, otelimizin ana restaurantı olup; kahvaltı sonrası hem otel içi, hem de otel dışı misafirlerimize sunduğumuz eşsiz tatlar ile alakart hizmet veriyor.

Atalay Arıcıoğlu Kimdir?

1979 İstanbul doğumlu olan Arıcıoğlu, Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Fakültesi’nden mezun oldu. Sektörde ilk deneyimini, staj döneminde Antalya Tekirova Corinthia Hotel’in Yiyecek ve İçecek departmanında yaşadı.

Daha sonra, okul arası yaz dönemlerinde, Bodrum Kervansaray Hotel ve Bodrum Divan Palmira Hotel ile Marmarıs Julian Hotel’de resepsiyonist olarak çalışarak, deneyimler kazandı.

Atalay Arıcıoğlu daha sonra, İngiltere’de 1 yıl dil eğitimi  aldı. Askerlik görevinden sonra ilk uzun dönem çalışma hayatına, İstanbul’da bulunan Yeşilköy Çınar Hotel’in resepsiyon departmanında başladı. 6 yıllık bir süreçten sonra terfi ve teklif alarak, Anadolu yakasında bulunan Ağaoğlu My City Hotel’de Resepsiyon şefi olarak görev yaptı.

Daha sonra yine Çınar Hotel’in bünyesinde bulunan Bentley Hotel’in önburo müdürü olarak 3 yıl görev yaptı. Atalay Arıcıoğlu, ilk genel müdürlük deneyimini Beyoğlu’nda bulunan Odda Hotel’de yaşadı. Yine aynı otele bağlı iki adet apartın da koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

Atalay Arıcıoğlu'nun daha sonraki durağı, Sultanahmet’te bulunan Dosso Dossi Hotel oldu. Burada Satıştan Sorumlu Genel Müdürlük görevinde bulundu. Arıcıoğlu yine aynı bölgede bulunan Sura Hotel’de Otel Müdürlüğü ile Satış Müdürlüğü ve Satış Geliştirme Direktörlüğü görevlerinden sonra, Mahmutbey’de bulunan Tryp By Wyndham’ın Satış Müdürlüğü görevini yaptı.

Ardından, Merter Ramada Hotel’in Satış Müdürlüğünü 2021 Ağustos ayına kadar sürdürdü. Daha sonra gelen teklifi kabul ederek, İbis Styles İstanbul Merter’in Satış Direktörü olarak yeni görevine başladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.