'Aranan adam' Türkiye turunda...

Kırmızı bültenle aranan Cem Kınay her gün Facebook’tan bulunduğu yeri ve fotoğraflarını paylaşıyor. İngiliz hükümeti tarafından hakkında “kırmızı bülten” çıkarılan ve bir anda aranan adam konumuna düşen ünlü turizmci Cem Kınay en son Türkiye turunda görüldü!

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
'Aranan adam' Türkiye turunda...

Türkiye’yi “herşey dahil” sistemiyle tanıştıran isim olarak bilinen ve İngiliz hükümeti tarafından kırmızı bültenle aranan Magic Life'ın kurucusu Cem Kınay, masumum derken herkesin merak ettiği şu anda nerede olduğu. Turks and Caicos Adaları’nda rüşvet verdiği iddia edilen Kınay'ın Facebook ve Twitter sayfalarındaki paylaşımları gösteriyor ki ünlü turizmci Türkiye'de turizm turundaymış.

MERYEM ANA ZİYARETİ...

29 Haziran’da İstanbul’daki fotoğraflarını paylaşan Kınay daha sonra yönünü İzmir'e dönmüş. 5 Temmuz'da Şirince'ye giden Kınay burada çektirdiği bir fotoğrafını, “Kayser Dağı'nda bir adam” diye paylaşıyor. Selçuk’ta Meryem Ana Kilisesi’ne giden, ardından da İsa Bey Camii önünde fotoğraf çektiren Kınay, Bodrum’da turuna nokta koymuş görünüyor.

Türkiye'de turizm sektörünün sevilen isimlerinden biri olan Cem Kınay, en son Selçuk İsa Bey’den bir fotoğraf paylaştı. (HT) 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.