Antalyalı otelciler turist mi dövdü?

Antalya’ya tatile gelen bir çift, otel sahiplerinin saldırısına uğradıklarını ileri sürdü. Antalya’nın Muratpaşa ilçesine tatile gelen bir çiftin, kalacakları Green Beyza Suites adlı otelin sahipleri tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

02/07/2022 09:51
Antalyalı otelciler turist mi dövdü?

Konuyu Ekşisözlük’e taşıyan yazarlardan biri, çiftin başından geçen olayı ve olaya ait olduğu iddia edilen fotoğrafları paylaştı.

"Oda küçüktü ve deniz manzarası yoktu"

Saldırıya uğrayan çiftin konuyla ilgili mesajı şöyle:

“dün nişanlım ve ben, airbnb'de rezervasyon yaptığımız otelin yöneticisi ve arkadaşı tarafından saldırıya uğradık. check-in yaptığımızda, aldığımız oda sitedekinden küçüktü ve rezervasyonu yaptığımız fotoğraflardaki gibi odanın deniz manzarası yoktu. odaların hepsinin rezerve edildiği söylendi. bize geri ödeme yapmayı reddettiler ve airbnb ile iletişime geçmemiz gerektiğini söylediler. airbnb desteğine mesaj gönderirken odada bekledik (airbnb'den hiçbir şekilde iade alamadık). geri ödeme alamayacağımız için elimizdekilerle yetinmeye karar verdik.

Daha sonra yönetici, 3 adamla birlikte odamıza girdi. nişanlımı boğdu, yüzüme vurdu ve nişanlımın kafasına yumruk attı. bütün günümüzü karakolda şikayette bulunmak için harcadık. bugün saldırıyı gösteren videonun çevirisi için 1500 tl ödememiz gerektiği söylendi.

Şimdi, bu adamlar adaletle yüz yüze gelemeyecek çünkü karşılayacak paramız yok. çok sinirliyim ve hayal kırıklığına uğradım.”

Ekşisözlük yazarları ikiye bölündü

Konuyla ilgili onlarca yorumun yapıldığı Ekşisözlük’te yazarların ikiye bölündüğü görüldü. Bazı kullanıcılar fotoğrafların ve hikayenin inandırıcı olmadığını belirtirken, bazıları ise Türkiye’deki otellerde sık sık bu tip zorbalıkların yaşandığını ve yapılan zorbalığında yanlarına kar kaldığını belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.