Antalya'ya gelen Rus turist sayısı 2015 verilerini geçti
ATOR, Antalya'yı ziyaret eden Rus turistlerin sayısının bu yıl içerisinde ilk kez 2015 verilerini geride bıraktığını açıkladı.

Rusya Tur Operatörleri Birliği'nin (ATOR) Antalya Havalimanı'nın verilerine dayandırdığı açıklamasına göre, Antalya'ya ekim ayı içerisinde 129 bin 500 Rus turist geldi. Kenti geçen yılın aynı dönemindeyse 126 bin 600 Rus vatandaşı ziyaret etmişti.
Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre bu artış, Fransa, Belçika ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin vatandaşlarının Antalya'ya gösterdiği ilginin düştüğü bir döneme denk geldi. Rus hükümetinin Türkiye'ye yönelik charter uçuşu yasağını kaldırdığı eylülden beri Antalya'ya gelen Rus turistlerin sayısında iyileşme gözlemleniyor.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: