Antalya o ödemeleri şimdiden aldı

Antalya, masal gibi düğünlerle Hint ailelerin de gözdesi haline geldi. Turizmin başkentinde, bu yıl büyük bütçeli binlerce Hintlinin katılımıyla 12 düğün gerçekleşti. 2019'da ise, bu yılın 2-3 katı düğün olacak. 2019 için rezervasyonlar yoğun, ödemeleri yapıldı.

22/10/2018 11:10
Antalya o ödemeleri şimdiden aldı

Belek'te, Hindistan'da madencilik sektöründe faaliyet gösteren Arora ailesinin bu yıl yapılacak düğünü için de hazırlıklar başladı. Sabah'ta yer alan habere göre, üç gün üç gece sürecek ve 600 davetlinin katılacağı düğün için Hindistan'dan bir konteynır baharat, gıda ve malzeme getirildi. Türk aşçıların yanı sıra Hindistan'dan gelen 80 aşçı da hünerlerini sergileyecek.

Hint düğünlerini organize eden turizm şirketi yöneticisi Bünyat Özpak, bu yılın sonuna kadar üç büyük düğünün organizasyonunu gerçekleştireceklerini söyledi. Özpak, "Gelen taleplere göre, 2019'da ise bu yılın 2-3 katı düğün olacak. 2019 için rezervasyonlar yoğun, ödemeleri yapıldı. Bu düğünlerin yıllık cirosu 40 milyar dolardan fazla. Tahminiz en geç 5-6 sene içinde Türkiye, dünyada Hint düğünleri için ilk üç ülkeden biri olacak" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.