Antalya ve Bodrum’da 3 ayrı ülkeden 3 büyük düğün

Inventum Global, Türkiye’de dünya ölçeğinde dahi oldukça nadir gerçekleştirilebilecek büyük bir başarıya imza attı. Avustralya, Kanada ve Hindistan gibi çok uzak ve üç ayrı ülkeden, üç farklı çiftin düğünlerini aynı anda Türkiye’nin iki ayrı bölgesinde gerçekleştirildi.

08/05/2023 12:28
Antalya ve Bodrum’da 3 ayrı ülkeden 3 büyük düğün

Endonezya gibi yine çok uzak ve ülkemizin az bilindiği bir ülkeden ve de geçtiğimiz ay ise Amerika Birleşik Devletleri’nden Antalya’da oldukça önemli ve nitelikli büyük gruplar ağırlayan Inventum Global, 28 Nisan – 2 Mayıs tarihlerinde ise 3 farklı büyük düğün operasyonunu Türkiye’nin iki farklı destinasyonunda, Antalya ve Bodrum’da gerçekleştirdi. Gloria Golf Resort Antalya’da, Lujo Bodrum ve be Premium Bodrum otelleri ise Bodrum’da düğünlerin ev sahibi oldular. Her bir düğün için özenle planlanmış ve kişiselleştirilmiş detaylar, Inventum Global’in deneyimli ekibi tarafından yaklaşık 1 yıl boyunca işlendi ve nihayetinde hayata geçirildi.

Üç farklı düğüne, Avustralya, Kanada ve Hindistan’dan gelen misafirler özel uçaklarla Türkiye’ye ulaştı. Düğünlerde ikram edilen yemekler için Hindistan’dan özel aşçılar da davet edildi. Inventum Global’in tecrübeli ekibi, toplamda 50’nin üzerinde firma ve 1.000’in üzerinde personel ile organizasyonun her ayrıntısını özenle planladı. Konukların konforu ve keyifli bir düğün deneyimi yaşamaları için titizlikle çalışan ekip, unutulmaz organizasyonların altına imza attı.

Inventum Global Kurucu Ortağı Bünyat Özpak organizasyonlar hakkında görüşlerini şöyle paylaştı:

“Günümüzde sadece ülkemizde değil, Jamaika’dan Filipinler’e tüm dünya turizminde en basit görevler için dahi deneyimsiz çalışan bile bulmakta büyük zorluklar yaşanıyor. Dünya turizminde insan kaynağı yetersizliği pandemi sonrasında en önemli sorun haline geldi.

Etkinlik sektörü ise zaten her zaman insan kaynağının en kısıtlı olduğu bir alan çünkü çok zor ve stresli bir iş. Öğrenmesi ise oldukça zor, çok da uzun vakit ve emek alıyor. Üstelik çalışanların sektör tecrübesi, önemli organizasyonel kabiliyetler, iletişim becerileri, zeka, akıl, karmaşık problem çözme kabiliyeti, birkaç yabancı dil, genel kültür, aritmetik, matematik, satış pazarlama gibi pek çok özel süper güce sahip olması gerekiyor ki iş böyle olunca bu özelliklere sahip potansiyel adaylar bulmak doğal olarak çok daha zorlaşıyor, hatta imkansızlaşıyor.

"Bunun bir okulu, fakültesi ya da üniversitesi de yok"

Bunun bir okulu, fakültesi ya da üniversitesi de yok. Ekipleri sıfırdan ya da geçmişte farklı görevlerde bulunmuş yetenekli ve ümit vaat eden arkadaşları devşirerek, eğiterek ve geliştirerek kuruyoruz. Bu sonsuz ve devamlı bir emek gerektiriyor. Kadro kurmanın, yetiştirmenin bu kadar zor ve zaman alıcı olmasına rağmen, üstüne pandemi, bölgesel savaşlar vs. gibi çeşitli makro krizlerden dolayı sektörde pek çok işletmenin maliyetleri önemseyip kadro azaltımına gittiği bir dönemde biz kadroya ve kadronun eğitimine emek ve yatırım yaptık.

Sektörün en durgun ve geleceğe dair umutların en az olduğu dönemde bu günlerin geleceğini öngörerek kadromuzu hem koruduk hem de güçlendirdik. Müşteri memnuniyeti kadar çalışan memnuniyetini de önemsedik ve belki de kendi alanımızda ülke tarihimizin en ciddi derinliğine sahip, tabiri caizse “Rüya Takımını” kurmayı ve yönetmeyi başardık. Oldukça uzun zamandır bünyemizde, farklı nokta ve ülkelerde çalışan ve tedrisatımızdan geçmiş ciddi bir ekibe sahibiz.

"Bunlar herkesin yapabileceği işler değil" 

Bu sayede farklı 3 tane oldukça zorlu grubu hem dünyanın 3 farklı kıtasında gidip bulup getirebiliyor ve de üstüne aynı anda da ağırlayabiliyoruz. Daha fazlasını da yapabiliriz. Bunlar herkesin yapabileceği işler değil. Zaten yapılmadı da.

Bu grupların Avustralya, Kanada ve Hindistan gibi 3 ayrı ülke ve kıtadan gelmesi de çok nadir gerçekleşen bir olay. Bu grupları Antalya, Bodrum gibi 2 ayrı bölgede ağırlıyor ve opere edebiliyoruz. Kadro derinliğimiz, kadro ve ticari imkanlarımız, marka değerimiz en az Avustralya, Kanada ve Hindistan gibi ülkelerden iş alabilme kabiliyetimiz kadar önemli.

Başarılı ve nokta atışlı pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde geçen hafta Endonezya’dan ve de geçen ay Amerika Birleşik Devletleri’nden Antalya’da çok önemli gruplar ağırlamıştık. Kadromuzla, markamızla, oldukça renkli ve kıtalararası pazar çeşitliliğimizle ve rekor üretkenliğimizle tek kelimeyle tarih yazıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.