Antalya tatilinden dönen turist Münih yerine yanlışlıkla Moskova’ya indi

Alman Bild gazetesi, tatilini Antalya’da geçiren Alman turistin Münih yerine yanlışlıkla Moskova’ya indiğini yazdı.

05/06/2023 14:43
Antalya tatilinden dönen turist Münih yerine yanlışlıkla Moskova’ya indi

Gazete, “Antalya’da kahvaltı, Moskova’da öğle yemeği, İstanbul’da akşam yemeği” başlığıyla paylaştığı haberinde, yaşlı bir kadın için Münih’e dönüş yolculuğunun cehenneme dönüştüğünü vurgularken, Antalya havalimanında yolcunun yanlışlıkla Moskova uçağına bindiğini aktardı.

79 yaşındaki emekli ve iki torun annesi Monika Nürnberg’in Antalya’da 10 gün dinlendiği, tatil sonrası ise Antalya Havalimanı’na geldiği belirtilirken, Münih yakınlarındaki Neufahrn şehrine dönmeyi planlayan turistin kapı numaralarının değişmesi nedeniyle yanlışlıkla memleketi yerine Moskova’ya uçmak için sıraya girdiği öğrenildi.

Toplam 30 saatte evine döndü 

Rusya’nın başkentine vardıktan sonra Alman turistin şok olduğu ifade edilirken, Münih’e uçmak için Moskova’da birkaç saat beklemek zorunda kaldığı, aktarmanın yapıldığı İstanbul Havalimanı’nda ise tüm geceyi bekleme salonunda geçirdiği kaydedildi.

Ancak ertesi sabah İstanbul’dan Münih’e uçabilen Alman turistin toplam 30 saatte evine dönebildiği açıklanırken, Nürnberg’in yaşadığı uçuş kabusunun ardından meydana gelen yanlış anlaşılma, maddi kayıp ve kayıtlı olmadığı uçağa binmesine izin verilmesi nedeniyle Türk Hava Yolları’ndan (THY) tazminat talep etmeye hazırlandığı aktarıldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.