Antalya'nın efsanesine sürpriz talip

Antalya'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel'e sürpriz bir talip çıktı. İstanbul'da Ali Koç ile bir araya gelen Corendon Turizm Grubu Başkanı Yıldıray Karaer, Divan Talya Otelini kiralık olarak işletmek istediklerini, bu amaçla yetkililere teklif ilettiğini söyledi.

21/09/2019 08:04
Antalya'nın efsanesine sürpriz talip

Koç Holding'in Antalya'da bulunan ve 5 yıldır kapalı duran Divan Talya Oteli'ne, Corendon Turizm Grubu talip oldu. Corendon Turizm Grubu Başkanı Yıldıray Karaer, İstanbul'da Ali Koç ile bir araya geldi. Sohbet sırasında Yıldıray Karaer, Ali Koç'a, Divan Talya Otelini kiralık olarak işletmek istediklerin, bu amaçla yetkililere teklif ilettiğini belirtti.

Karaer, turizmdays'te yer alan habere göre Ali Koç'a, "Corendon otelicliğin Türkiye, Amsterdam, İspanya ve Güney Amerika'da otelleri var. Talya Otelini de kiralık olarak işletmek istiyoruz. Biz bütün tadilatını yapalım. İşletirken de kira ödeyelim'' dedi.

İsterseniz satalım

Ali Koç'ta, Yıldıray Karaer'e, Divan Grubu’nun da bir çok otelini işlettiğini belirterek, ''Bizim mülkümüz olan Talya oteli ve Bodrum'daki otelimiz var. Diğerleri işletme. Talya otelini istiyorsunuz. İsterseniz Talya Otelini size satalım. Hatta Bodrum'daki otelimizi de satalım'' diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.