Antalya, dünya turizm yazarlarını davet etti...

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkan Yardımcısı Şennur Erdoğan, Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) Yönetim Kurulu Başkanı Tijani Hattat'a, gelecek yıl ortak bir kongre düzenlenmesi çağrısında bulundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya, dünya turizm yazarlarını davet etti...

FIJET Yönetim Kurulu ve Ülke Direktörleri Çalışma Toplantısı için Antalya'ya gelen 13 ülkeden 23 gazeteci, AGC'yi ziyaret etti. AGC Başkan Yardımcısı Şennur Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, cemiyet üyelerinin mesleki gelişimlerini sağlamak amacıyla eğitim çalışmaları düzenlediklerini, üyeler arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla sosyal projeler gerçekleştirdiklerini anlattı.

Erdoğan, FIJET Yönetim Kurulu Başkanı Tijani Hattat'a, gelecek yıl AGC ile ortaklaşa bir kongre düzenlenmesi çağrısında bulundu. Tijani Hattat da işbirliğine açık olduklarını, ortak kongre teklifine de sıcak baktıklarını söyledi. Federasyon olarak turizm değerlerini tanıtacak çalışmalar yaptıklarını kaydeden Hattat, Türkiye'nin turizmde akılcı hareket ettiğine işaret etti.

Hattat, Türkiye'de hizmet kalitesinden taviz verilmediğini, bu sayede de turist sayısında artış olduğunu belirtti. Ziyarete katılan Burdur Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır da FIJET üyelerine Burdur hakkında bilgi verdi. Tanır, konuk gazetecilere Burdur'a özgü sipsi ile Alaca dokumasından örtü hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.